- Det blir et fantastisk derby

Rafael Benítez tror det vil bli en fantastisk kamp på lørdag, og gleder seg til å se oppgjøret. Liverpool FC og Liverpool City Council har inngått et sammarbeid som skal hjelpe ungdom i byen.

Den tidligere manageren var tilstede på åpningen av Montse Benitez Charitable Foundation i dag, og pratet om den kommende kampen mellom Liverpool og Everton på lørdag.

- Et lokaloppgjør er et lokaloppgjør. Det betyr ingenting om du har brukt penger eller ikke. Lidenskapen vil være der, og jeg tror det blir en fantastisk kamp, sa Benítez i følge BBC.

- Jeg synes de (Liverpool) gjør det veldig bra. De har fått noen gode resultater og noen som ikke har vært fullt så bra, men alt i alt har de fått en god start. Lokaloppgjør er fantastiske, og kampen vil kunne vise supporterne om laget har gjort fremskritt.

- Jeg likte å være involvert i lokaloppgjørene, og jeg kommer til å kose meg hjemme med helgens kamp.

Liverpool FC og byrådet med sammarbeid
Femti ungdommer i alderen 16-19 år nord i Liverpool skal hjelpe å promotere byen til tilreisende fotballsupportere. Sammarbeidet mellom Liverpool FC og Liverpool City Counil er satt opp for å forberede de unge for fremtidige karrierer og gi nye muligheter for ungdom i trening, utdannelse og andre initiativer i samfunnet.

- Gjennom Liverpool FC Foundation støtter vi unge mennesker i Liverpool hver dag, og vi er glade for å kunne skape dette sammarbeidet med Liverpool City Council. Unge mennesker er fremtiden til byen vår, og gjennom å jobbe med byråer og lokale samfunnslag vil dette sammarbeidet hjelpe dem å nå sine mål, sier Ian Ayre til premierleague.com.

- Liverpool City Council vil alltid sørge for at unge mennesker er i hjerte av fornyelsen av byen. Dette sammarbeidet med Liverpool FC er et flott eksempel på hvordan investering i dagens ungdom vil bære frukter for vårt samfunn i årene som kommer, sier byrådsleder Joe Anderson.

- I disse økonomisk vanskelige tider er det enda viktigere at vi sammarbeider med andre organisasjoner for å skape muligheter for unge mennesker i Liverpool, sier Ann O'Byrne.