- En god forestilling

Rodolfo Borrell var godt fornøyd med spillet da Liverpool U18 banket Manchester United U18 hele 6-0 tidligere i dag, men poengterte at gjestene stilte med et svært urutinert lag.

Manchester United hvilte nemlig en rekke av sine faste U18-spiller med tanke på den andre semifinalen i FA Youth Cup mot Chelsea. Kun kaptein Michele Fornasier var igjen av de som startet cupkampen som United vant 3-2 på Anfield nylig.

Liverpool manglet på sin side kaptein Conor Coady på grunn av karantenen han pådro seg i nettopp cupkampen mot United. Debutant Lewis Hatch klarte imidlertid brasene på den sentrale midtbanen sammen med Craig Roddan.

Og på topp scoret Adam Morgan nok en gang. Han har nå gjort mål i utrolige 13 kamper på rad. 12 av disse U18-kamper.

Dagens brakseier betyr at Liverpool er med for fullt i kampen om å vinne Academy League Group C.

- For å være fair mot United så må jeg påpeke at de stilte med et veldig ungt lag. Men det gjorde vi også. Vi hadde bare fire U18-spillere på banen. Resten var U17-spillere ispedd et par U16-spillere, uttaler trener Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Det var en veldig god forestilling, og generelt sett er jeg ganske godt fornøyd med at vi presterte på et veldig høyt nivå gjennom samfulle 90 minutter. Jeg er godt fornøyd med spillet. Det er dette vi har forsøkt å lære dem etter at jeg kom hit. De blir bedre, men vi må holde koken videre, forsetter spanjolen.

- Dette var et flott resultat, men vi må holde beina godt plantet på jorda og jobbe videre. Silva scoret to flotte individuelle mål. Spesielt det andre. Men jeg måtte ta ham av ved halvtid, for å beskytte ham. Han kommer til å bli involvert i mange kamper med både U18- og reservelaget fremover.

Neste kamp for U18 er borte mot West Bromwich onsdag ettermiddag.