- Et par forsterkninger kan være nok

Jamie Carragher tror at et par forsterkninger kan være nok til at Liverpool kan kjempe om trofeer neste sesong.

Carragher understreker også at det er svært viktig at Liverpool kommer seg tilbake i Champions League så fort som mulig.

- Først og fremst må vi forbedre laget og troppen. Vi er inne i en flott resultatrekke nå. Av og til tror du at du ikke behøver å styrke laget når slikt skjer. Men du kan ikke glemme hva som skjedde de foregående 18 månedene. Vi er ikke der vi ønsker å være ennå, sier Carra til LFC Weekly.

- Den nye manageren kom inn, og vi har vært like gode i ligaen som de aller beste etter den tid. Om det får folk til å forandre mening angående hva vi må gjøre i sommer, gjenstår å se.

- Vi må tilbake til Champions League. Noen ganger tror du at du er milevis unna. Men når du ser at Schalke er i semifinalen og Manchester United i finalen – et lag som vi slo ganske komfortabelt på hjemmebane – så skjønner du at med bare et par spillertilvekster kan vi være der oppe vi også.

Ellers er Carra like imponert som alle andre over Luis Suarez sin inntreden på laget.

- Jeg vet folk sier at det tar tid for utlendinger å finne seg til rette, men det er en myte. Alle utlendinger som har vært en suksess i Liverpool har slått til umiddelbart. Babbel, Hyypiä, Henchoz, Reina, Alonso, Torres. De trengte ikke mye tid til å finne seg til rette, gjorde de? Suarez vil være på den listen han også. Enten finner du deg raskt til rette, eller så finner du deg ikke til rette i det hele tatt, er min erfaring.

- Det er de som sier at det tok Thierry Henry ett år å finne seg til rette i Arsenal, men han scoret over 20 mål i sin første sesong. Det kan muligens ha tatt ham 12 uker, men etter det klarte han seg fint.