- Fornøyd så langt

Kenny Dalglish sier seg rimelig tilfreds med hva Liverpool har gjort så langt denne sesongen. Norwich vil bli behandlet med respekt, men målet er tre hjemmepoeng og gjerne også å holde buret rent.

- Vårt mål er å komme så høyt som mulig på tabellen og det kan bare bli oppnådd gjennom hva vi presterer ute på banen, konstaterte Liverpools manager på dagens pressekonferanse.

- Vi har vært fornøyd med mye av det vi har gjort denne sesongen. Hva vi gjorde forrige helg var utvilsomt oppmuntrende. I likhet med alle andre, selv om du leder ligaen ville du ha håpet på flere poeng. Vi skulle gjerne hatt flere poeng for den innsatsen vi har lagt ned denne sesongen, men du kan bare se framover.

- Spillerne og personell er kanskje nytt, men for oss er det veldig enkelt, fortsetter Kenny om lørdagens motstander Norwich. – Vi vil gi dem like mye respekt som vi ga til Manchester United eller Everton uken før.

- Norwich har gjort det utmerket. Paul Lambert har gjort en fantastisk jobb der. Jeg kjenner Paul fra min tid hos Celtic og har stor respekt for ham både som fotballspiller og også som manager.

- De har nå en komfortabel posisjon som nr.9 på tabellen. De reiste til Old Trafford og spilte meget bra. Jeg er sikker på at de vil se fram til å komme hit og gjøre det like bra.

- Det har vært et mål for oss tidligere, svarte Kenny på spørsmål om han gjerne skulle se at hans lag holdt buret rent på Anfield, noe som ennå ikke har skjedd så langt denne sesongen. – Hvis du ikke slipper inn mål, da vil du få minst et poeng fra kampen.

- Vi er likevel fornøyd med det meste av det vi har gjort, så lenge vi scorer mer enn motstanderne vil vi vinne flere kamper enn vi taper.

- Vi må bare holde det gående. Guttene er skuffet over at det ikke ble tre poeng sist uke, men kanskje kan vi greie det til lørdag.