- Henry feiltolket av pressen

Ian Ayre langet ut mot pressen under Friday Night Live på LFC TV i kveld. Blant annet beskyldte han flere medier for å ha feiltolket Liverpool-eier John W. Henry.

Flere britiske aviser siterte nylig Henry på at Liverpool har betalt overpris for spillere. Ayre påpekte i kveld at Henry snakket om baseball, ikke fotball, når han sa dette.

- Jeg har faktisk sett en utskrift av dette. John svarte på spørsmål via e-post. Han ga ikke noe intervju. Jeg har sett hvordan han ordla seg i svarene.

- Det han snakket om til å begynne med var baseball. Han snakket om kommentarene folk har kommet med i forbindelse med Boston Red Sox sitt kjøp av Carl Crawford. Han sa at de kan ha betalt overpris for spillere, men for en måned eller så siden, før Red Sox fikk problemer, sa folk at Red Sox kanskje hadde det beste laget de noen gang har hatt. Han trakk paralleller, men dette var ikke relatert til Liverpool på noen måte.

- Et annet poeng, som jeg diskuterte med Tom Werner i dag, er hvordan kan du egentlig vurdere hva du har fått igjen for pengene før en spiller har gått ut hele kontraktstiden? Man spiller lenge for en klubb, og ikke alt skjer på dag en. Verken for Carl Crawford eller noen annen. Det handler om hva spilleren gir deg i løpet av hele kontraktsperioden.

- Vi har sett spillere komme til både fotballklubber, baseballklubber og andre idretter, og noen av dem har vært strålende fra dag en av, mens andre har hatt en tregere start. Men alt handler om den verdien spilleren gir deg over hele perioden.

- Henry snakket definitivt ikke om Liverpool. Jeg vet ikke om vi kan si at han har blitt feilsitert, da jeg tror selve sitatet var riktig, men det ble satt inn i feil sammenheng.