- Jeg kan score flere mål

Martin Kelly var strålende fornøyd med å ha scoret sitt første mål for Liverpool. Forsvarsspilleren mener han kan nette flere i fremtiden. Ser frem til mer spilletid.

Martin Kelly hadde før gårsdagens kamp mot Chelsea spilt 34 kamper for Liverpool uten å finne veien til nettmaskene. I går var han påpasselig frempå og headet inn Craig Bellamys frispark i det 63. minutt.
- Jeg er meget glad for scoringen. Det har tatt tid for meg å få mitt første mål for Liverpool, sier Martin Kelly ifølge liverpoolfc.tv.

- Det var et flott innlegg fra Craig. Jeg kunne heade ballen i mål umarkert. Vi angrep mot enden med bortesupporterne. Det var flott å se alle følelsene da de feiret. Det er fantastisk å få et mål for en så stor klubb.

- Jeg har scoret noen mål for England U21 nylig, og det var flott å score mot Chelsea og hjelpe oss til en semifinale i Carling Cup.

- Vi har beseiret Chelsea to ganger i løpet av noen uker, og det var en flott laginnsats der ute. Vi fortjente definitivt seieren. Med ballinnehavet vi hadde i første omgang visste vi at scoringen ville komme. Vi er henrykt over å vinne.

- Jeg er glad for å få sjansen i kveld. Nå må jeg fortsette å jobbe hardt på trening. Jeg håper å score flere mål. Jeg pleide å være sentral midtbanespiller da jeg var yngre. Jeg har den egenskapen i skapet. Jeg skal fortsette å arbeide med det offensive spillet så vel som det defensive.

- I øyeblikket ser jeg frem til å få mer spilletid og vise sjefen hva jeg kan gjøre. Noen ganger kan man tenke for langt frem, så vi skal ta med oss denne seieren og begynne å forberede oss til Fulham-kampen i neste uke.

- Når vi spiller Carling Cup neste gang, skal vi forsøke å nå finalen. Vi ser frem til semifinalene. Forhåpentligvis kan vi komme til finalen på Wembley.

- Dersom dere spør en ung spiller, drømmer de om å spille finale på Wembley en dag. Det er ikke noe annerledes med meg. Jeg kan ikke vente på neste runde. Forhåpentligvis får jeg være med da.

Sebastian Coates spilte en solid kamp i midtforsvaret sammen med Jamie Carragher.
- Seb spilte en flott kamp. Vi har en god tropp, og det handler om å vente og være tålmodig. Han tok vare på sjansen sin i kveld og bidro til en flott lagprestasjon.

Kenny Dalglish gjorde som vanlig mange endringer på laget til en kamp i Carling Cup, men spesielt nå var det opplagt etter møtet med Manchester City kun to dager tidligere. Syv spillere var skiftet ut fra søndag.
- Det er bra for oss å ha en slik sterk spillerstall. Dere kunne se fordelene med det i dag. Vi spiller alle sammen som et lag for Kenny og hverandre. Det viste vi i kveld. Det var derfor vi vant. Vi fortjente definitivt seieren.