- Seier mot Everton kan bli vendepunktet

Pepe Reina tror en seier mot Everton kan bli vendepunktet denne sesongen. Spillerne har fått instrukser fra Kenny Dalglish om å spille med mer selvtillit og selvsikkerhet.

Pepe Reina mener det ikke vil være noe bedre enn en seier mot Everton som kan gi Liverpool et løft.
- Det kan bli et vendepunkt denne sesongen. Hva er bedre enn å gjøre det i et derby? Det er enormt både for supporterne og oss. Jeg håper at sesongen vil snu fra søndag og fremover, sier Pepe Reina til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror supporterne vil være mer spent enn noen gang på grunn av Kenny, lagets situasjon og fordi det er et derby og vi trenger desperat tre poeng. Vi trenger å ha dem bak oss. Jeg er sikker på at vi får det, men de må ha det på samvittigheten at det nå er på tide å få det berømte Kop og Anfield bak oss fordi vi definitivt trenger dem mer enn i noen annen kamp

- Alle spillerne vet at det er en svært stor kamp. Hvis dere spør hvilken som helst Everton-supporter eller Liverpool-supporter om bare én kamp de ønsker å vinne, er det alltid Everton borte eller Liverpool borte. Vi vet hva det betyr for fansen.

- Begge lag trenger tre poeng på grunn av at situasjonen ikke er bra for noen av oss. Hvis vi vinner og kan fortsette slik, kan det bli bra.

Liverpool kommer fra et 1-2-tap mot Blackpool. Reina vet at spillet må bli bedre.
- Vi må forbedre oss, og vi må gjøre det bedre. Vi tar til oss Kennys ideer nå, og jeg tror laget vil bli bedre. Jeg har tro på at det vil bli det.

- Kenny har fortalt oss om å ha tro på oss selv, stole på hverandre og forsøke å trene hardere og være mer positive. Han vet at selvtillit mangler og at vi trenger noen positive resultater. Ved å gjøre en god jobb på treningsfeltet vil de komme.

- Han har snakket med oss alle om hvor vi må forbedre oss som lag. Han har sagt at vi må stå sammen og være mer sammensluttet en noen gang, forsøke å stole på hverandre og ha tro på at det vil snu.

Liverpool mangler Steven Gerrard og Jamie Carragher, mens Everton må klare seg uten målfarlige Tim Cahill
- Cahill er en flott spiller. Det er bra for oss at han er involvert i Asiamesterskapet og ikke vil være på banen.

- Men vi må bekymre oss om oss selv. Når Stevie og Carra mangler, er vi litt svakere. Spillerne vet hva kampen betyr, og alle vil være klare for søndag.

- Små detaljer vil utgjøre forskjellen som i nesten hver kamp i Premier League. Vi må sørge for at tempoet er meget høyt. Begynnelsen på kampen er en meget viktig periode. Vi må være fokusert, og hvis vi kan, må vi være over dem.

Med Carragher og Gerrard ute ligger det til rette for at Reina får kapteinsbindet av Kenny Dalglish.
- Det ville være en stor ære. Med Mikel Artet kaptein for Everton vil det bli artig og et flott bilde av oss sammen før avspark.

- Uansett når du bærer kapteinbindet for Liverpool, er det en glede, ære og et privilegium.