- Suarez-saken har ikke påvirket oss særlig

Kenny Dalglish insisterer på at han ikke tenker på hvordan Liverpool vil håndtere å spille uten Luis Suarez. Spissen er ikke skadet, så det er uaktuelt å utelate ham.

Luis Suarez er klubbens toppscorer med åtte mål denne sesongen. Spissen venter på avgjørelsen fra det engelske fotballforbundets uavhengige panel etter at forbundet har anklaget ham for rasistiske bemerkninger mot Manchester Uniteds Patrice Evra. Det har blitt antydet at spilleren risikerer en lang utestengelse dersom han blir funnet skyldig, men Kenny Dalglish har ennå ikke tenkt så mye på den saken.
- Vi må ikke klare oss uten ham så fremt han ikke er skadet. Heldigvis er han ikke skadet, så vi behøver ikke å se på hvordan laget skal være da. Vi må bare vente og se hva som skjer. Vi får se på det dersom vi trenger å gjøre det, sa Kenny Dalglish til pressen på Melwood.

Wigan-manager Roberto Martinez har uttalt at planleggingen til kampen mellom Liverpool og Wigan er forstyrret av at han ikke vet om Luis Suarez kommer til å spille kampen.
- Hvis han identifiserer Luis som en farlig spiller, så er det fint. Jeg ser ikke hvordan det forhindrer ham fra å planlegge. Jeg tror ikke Luis er den eneste spilleren han må være bekymret for, enten han spiller eller ikke. Det har ikke påvirket oss særlig.

Martinez har antydet at Liverpool nå har det beste laget på flere år.
- Jeg synes han er en hyggelig mann, svarte Dalglish.

- Vi kommer bare på jobb, trener på det vi skal og forsøker å gjennomføre det på banen. For å være ærlig har hver eneste av spillerne i troppen bidratt. Deres bidrag vil være nødvendig de kommende ukene fordi kampene kommer tett. Det er da troppen vil bli satt på prøve. Vi vet at hver enkelt av dem er å kapable til å spille kamper for oss. Vi må bare plukke riktig lag mot de riktige lagene. Forhåpentligvis vil vi få litt flaks og ta med oss poengene vi fortjener.