- Tidligere resultater betyr lite

Liverpool har en meget god statistikk på The Hawthorns, men Kenny Dalglish påpeker at tidligere resultater gir ingen poeng når lagene møtes i morgen. Forventer en vanskelig kamp.

Liverpool har vunnet åtte av de seneste ni kampene borte mot West Bromwich. Målforskjell 26-4. De røde har kun tapt to av de seneste 16 kampene der. Kenny Dalglish har vunnet åtte av ni besøk på The Hawthorns, men tapte 1-2 mot Roy Hodgsons mannskap forrige gang lagene møttes.

- Jeg synes ikke ett tap på ett oppgjør er en god statistikk, er det? Det er det vi har nylig, sa Kenny Dalglish til pressen tidligere i dag.

- Du får ikke din belønning i morgen på grunn av hva som har skjedd tidligere. Du får det du får etter hva du gjør den dagen. Vi vet det er et vanskelig sted å reise til, og det er opp til oss å legge ned en god opptreden. Hvis vi klarer det, vil vi ta vare på muligheten.

- Jeg tror de tapte tre eller fire av de første fire eller fem kampene. Som jeg sa, vi tapte der i fjor. Vi vet hva som står foran oss. Hver kamp er forskjellig. Vi håper denne blir forskjellig også. Vi kan bare forberede oss selv så godt vi kan. Roy vil gjøre det beste med sitt lag. De har tatt seg bra opp etter en ustabil start og ligger komfortabelt an.

West Bromwich, som ligger på en 12.plass i Premier League, må klare seg uten spissen Shane Long.
- Jeg er sikker på at de vil ha noen som kommer inn og erstatter ham. De vil være skuffet ettersom han var en stor signering i sommer, men det vil gi noen andre en mulighet.