- Troppen er i god forfatning

Kenny Dalglish mener Liverpools tropp er i utmerket forfatning til tross for alle skadene. Maxi, Cole, Spearing, Flanagan og Robinson har alle kommet inn og prestert bra.

Liverpool har tatt 27 poeng på de seneste 14 ligakampene. Bare Manchester United og Chelsea ligger foran de røde på formtabellen. Liverpools 5-0-triumf mot Birmingham var deres største seier siden september 2009, og de røde ligger kun tre poeng bak femteplasserte Tottenham. Storseieren kom uten Steven Gerrard, Glen Johnson, Daniel Agger og Andy Carroll. Maxi Rodriguez kom inn og scoret hattrick, mens også Joe Cole tegnet seg på scoringslisten. Dessuten har ungguttene Jack Robinson og John Flanagan fått tillit i de seneste kampene.
- Jeg synes 5-0-seieren gir en indikasjon på hvor langt spillerne har kommet. Det er de som får resultatene på banen, og de gjorde det fantastisk bra mot Birmingham, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Det var meget tilfredsstillende å se de spillerne som kom inn, og det var flott at Maxi nettet tre og Joe Cole score ett.

- Det var godt å se at de har holdt så godt på kampformen som de har kunnet med måten de har trent på. Når de får mulighet til å spille, kan de spille veldig bra.

- De spiller for Liverpool, det er den største tingen. Det faktum at de er stolt av egne prestasjoner viser at de er stolt av klubben.

- Vi hadde to unge gutter på backene, samt Jay på midtbanen. Steven spilte ikke, og det gjorde heller ikke Andy, men det er det klubben handler om. Det er det troppen er til for, å håndtere skader og suspensjoner når de dukker opp.

Kenny Dalglish vet det blir vanskeligere å ta ut laget når flere spillere presterer.
- Det slår tilbake på meg når de gjør det bra. Desto flere som gjør det bra, jo større problem får jeg, men det blir mer fornøyelig også.

Dalglish påpeker at det er viktig å jobbe hardt for å oppnå resultater.
- Du kommer ingen steds hvis du ikke arbeider hardt, men du kommer heller ikke videre dersom du tror du allerede har kommet dit, sier Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Nylig har vi hatt noen skader. Spillerne som har kommet inn har vært klare og villige til å ta utfordringen og forsøke å sette sitt preg på sesongen. Desto mer de er i stand til det, jo bedre er det. Desto bedre du trener, jo større mulighet har du for å lykkes i kampene, og jeg tror spillerne forstår det.

- Vi har ingen problemer med innstillingen eller innsatsen.