- Umulig å redde skuddet til Suarez

Steve Clarke tror ikke en målvakt i verden kunne ha reddet skuddet fra Luis Suarez i går. Tre-fire spillere fikk smeller i gårsdagens kamp.

Luis Suarez sitt 1-1 mål er det de fleste husker fra gårsdagens kamp mot Stoke City, da angriperen først slo tunnell på Shotton før han plasserte ballen i lengste hjørne. En praktfull scoring, og Steve Clarke tror ikke noen kunne ha reddet skuddet.

- Vi hadde en god synsvinkel fra benken, fordi vi satt bakfra og så ferden til ballen. Så snart han slo tunnellen på forsvareren og skjøt kunne du se at den kom til å havne i nettet. Flesteparten av oss var oppe for å feire, sier Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Selve skuddet, og måten ballen skrudde på, gjorde det umulig for målvakten å nå den. Ferdighetene han viste var fantastisk, og skuddet var til og med enda bedre.

- Slik det har gått for oss den siste tiden, så ville vi behøve enten et flaksemål eller et spesielt mål for å få lykken til å snu. I går fikk vi et veldig spesielt mål. Dersom du går gjennom perioder med måltørke, så kan du bare sørge for at spillerne tar seg tid i avslutningene og bestemmer seg for hvor de skal sikte. En treningssituasjon og kampsituasjon er helt forskjellig, da du ikke kan ha lignende press på trening som du har i kamp.

Luis Suarez hinket av banen i går, men det er for tidlig å si om han er usikker til lørdagens kamp.

- Luis fikk en liten smell. Han hadde massasje i dagmorges. Vi har tre eller fire spillere som fikk smeller i går. 24 timer etter kampen er det vanskelig å bedømme, men på fredag vil vi kunne ha en oversikt over stallen, utføre treningsøkten og bestemme hvem som kan være med mot West Bromwich, avslutter Clarke.