- Vi kjempet bra

Jose Reina hyller sine lagkamerater for å ha kjempet som løver i gårsdagens 1-0 seier over Fulham. Keeperen er også henrykt over at han klarte å holde nullen for andre kamp på rad.

- Fulham er et lag med stor innsatsvilje og de er godt organiserte. Dette var tre utrolig viktige poeng for oss, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Noen ganger behøver du litt flaks, og vi fortjente helt klar det hellet vi hadde i forbindelse med scoringen. Fulham presset oss hardt helt til siste slutt. Vi ble satt under sterkt press, men vi forsvarte oss bra. Alt i alt synes jeg vi var ganske solide, legger keeperen til.

- Det er fint å holde nullen i to kamper på rad, og det er veldig viktig. Et godt lag er bygd opp bakfra og har en sterk forsvarsrekke. Har du dette på plass, vil du ha større muligheter til å vinne flere kamper.

Målvakten forteller at han synes det er veldig fint å jobbe under Kenny Dalglish.

- Det er spennende tider. Halve sesongen gjenstår, så det er mange poeng det skal spilles om. Vi ønsker å komme så høyt som mulig i ligaen, og vi er fortsatt med i Europa League. Ligaen er veldig tøff. Nå må vi forsøke å holde seiersrekken gående.

Liverpool får nå en frihelg når FA-cupens fjerde runde spilles i helgen, men skal i aksjon igjen mot Stoke på Anfield kommende onsdag.

- Nå vil vi nyte noen fridager sammen med våre familier. På lørdag vil vi være tilbake på jobb, og forberede oss til neste kamp. Vårt mål er å ta tre poeng mot Stoke, sier Reina.

- Stoke er alltid en tøff kamp, og det er alltid et mareritt med de lange innkastene deres. Det er en av deres største styrker. Men vi vil konsentrere oss om våre egne styrker, og hva vi selv kan utrette, avslutter keeperen.