- Vi må ha tro på ligagull

Luis Suarez synes de røde bør sikte helt øverst i Premier League, eller i det minste kvalifisere seg til Champions League. Han mener han spiller for en stor manager i Kenny Dalglish.

- Når du spiller for en stor klubb som Liverpool, en av de største i England, da må du alltid ha som målsetting å vinne tittelen, sier Luis til Liverpool Echo. – Du må ha tro på at med den kvaliteten som vi har i denne klubben vil det være en realistisk mulighet. Den neste målsettingen må være at du må kvalifisere deg til å spille i Champions League.

- Vi må nå sørge for å forberede oss godt til sesongen og vise stabilt god form, ikke bare høydepunkt fra tid til annen.

- Jeg visste mye om ham før jeg kom hit, men nå vet jeg at jeg spiller for en stor manager, sier Suarez om Kenny Dalglish.

- Jeg visste at han var en betydningsfull skikkelse i historien til Liverpool, men nå vet jeg at han er en veldig, veldig viktig person. Han gir meg muligheten til å uttrykke meg selv ute på banen og vise hva jeg kan gjøre her.

- Det største er den tilliten han viser spillerne. Han stoler 100 prosent på oss og det gjør at du ønsker å betale tilbake den tilliten.

- Vi vet at han hadde en lang karriere innen fotballen, slik at vi stoler på hans erfaring. Han hadde ikke en lang karriere uten grunn.