- Vi trives på trening

Martin Kelly uttaler at spillerne trives på trening. Flere av dem ønsker å være igjen og trene mer etter at de offisielle øktene er over.

Mange Liverpool-supportere har lurt på hvorfor spillerne knipser hverandre på ørene.
- Det er en lek vi har, det er en straff du får dersom du er feltet etter at fløytesignalet går. Du skal ikke være i feltet. Det er to stykker i feltet mot spillerne utenfor. Spillerne utenfor feltet forsøker å holde ballen borte fra deg, sier Martin Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Det er for det meste de unge spillerne som får straffen, men det hender at seniorspilleren også får et knips på øret..

- La oss si det slik – Carragher får aldri et knips på øret!

-  Jeg har ikke fått så mange, og heldigvis for det. Jeg spiller for det meste til personen ved siden av meg like før fløyta går.

- Det er trivelig på trening. De fleste av dagene spør vi om å bli igjen litt for å drive med skytetrening når trenignen er over. Vi ønsker ikke å reise hjem. Noen ganger må manageren holde oss litt igjen fordi vi synes det er så artig der ute.

- Det fører oss definitivt sammen som et lag. Når vi har formasjonstrening, konsentrerer vi oss hardt. Vi må ta det med oss inn i kampene, og vi forstår det.