- Viktig å ikke sløse tid

Steven Gerrard er glad for at Liverpool gikk tidlig ut og sikret seg Jordan Henderson. Kapteinen håper at ungguttene kan bygge videre på forrige sesong, og håper kunne konkurrere med Manchester United neste sesong.

Liverpool har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren, og hentet tidlig Jordan Henderson, en spiller Steven Gerrard skal være begeistret for. Man forsøkte også å hente inn Phil Jones og Sylvain Marveaux, men de endte begge andre steder av ulike grunner. Liverpool-kapteinen liker at klubben er aktive tidlig i overgangsvinduet.

- Det er viktig å ikke sløse tid. Dersom det år mot slutten av et overgangsvindu får du panikk og ender opp med å måtte betale overpris. Det er en klar melding fra klubben å få inn et stort kjøp tidlig, og nå følger vi med og håper på et par til. Det er spennende tider, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Det er viktig at dette laget presterer bra helt fra starten, fordi det har nå gått flere sesonger hvor vi ikke har satt et nytt trofé i skapet og det er ikke det Liverpool handler om. Jeg ønsker å spille bra, og å score mål, men det er viktigere at laget spiller bra og at vi alle er glade etter sesongen.

Flere unge spillere fikk sjansen i forrige sesong, og imponerte stort i siste del. Nå håper han Martin Kelly, John Flanagan og Jack Robinson kan fortsette den gode trenden.

- Utfordringen for de spillerne er nå å bygge videre på hva de gjorde forrige sesong. Om de kan få spilt seg til fast plass og ta plassen til mer profilerte spillere.

Han innrømmer at det var vondt å se Manchester United ta ligatittel nummer 19. Nå håper han Liverpool kan konkurrere og komme opp på det samme antallet ligatrofeer.

- Som Liverpool-fan er det frustrerende å se dine erkerivaler løfte troféer, men du må gi de rosen de fortjener. De vant, og de har overtatt rekorden vår. Nå er vår utfordring å utligne. Vi må sørge for at vi har en stall som er kapabel til å gå inn mot denne sesongen og konkurrere mot Manchester United, avslutter Gerrard.