- Wenger er fantastisk

Det ble ampert mellom Kenny Dalglish og Arsene Wenger i sluttminuttene av Arsenal-Liverpool forrige sesong, men den feiden er lagt død. Dalglish synes kollegaen er en fantastisk manager.

Liverpool utlignet på et straffespark 12 minutter på overtid da Liverpool møtte Arsenal på Emirates Stadium forrieg sesong. Kenny Dalglish og Arsène Wenger viste temperatur sidelinjen og managerne var uenig om det var straffespark og hvor mange tilleggsminutter dommeren skulle ha lagt til.

- Vi tok hverandre i hånden etter kampen og på banen, men de viste det aldri på tv. Vi tok en prat etter kampen også. Jeg har aldri hatt et problem med Arsenal, og regner aldri med et heller, sier Kenny Dalglish til The Times.

- Etter min mening har Arsène Wenger vært fantastisk for fotballklubben. Når de har vært i litt vanskeligheter, har han guidet dem gjennom det. Han har vært flink til å selge spillere. Petit, Overmars, Henry, Vieira og Anelka har han solgt utmerket. Han har også fått beste verdi for klubben når de har trengt hjelp finansielt.

- Hvis Arsène var god for dem, pluss at han hentet trofeer, så er trofeer det eneste som mangler nå. Det er en hyllest til Arsenal og spillerne de har der. Jeg tror alle liker å se dem spillr. Jeg tror alle setter pris på og respekterer måten de spiller fotball på.

- Ikke alle kan spille på den måten, men det er meget fornøyelig for flesteparten. Jeg er ikke her for å lovprise Arsene Wengers egenskaper. Det kan han gjøre selv.

- Arsenal har mistet Fabregas, og de ser ut til å miste Nasri og har et par spillere suspendert. Men det kommer fortsatt til å bli vanskelig. Uansett hvem som kommer på banen  for dem, vil vi ha det samme prinsippet. Der vil være formidabelt for oss å møte dem.