- Wigan er en viktig kamp for oss

Fabio Aurelio slår fast at morgendagens kamp mot Wigan er en meget viktig kamp for Liverpool. Brasilianeren poengterer at det er av stor betydning for de røde å fortsette seiersrekken.

Etter fire strake seire uten baklengsmål, skal Liverpool i morgen bryne seg på Wigan på Anfield. Fabio Aurelio anser det som helt avgjørende med tanke på resten av sesongen at det blir seier i morgen. Ikke minst fordi man må vente helt til 27.februar og bortekampen mot West Ham, før man igjen skal i aksjon i ligaen.

- Det er veldig viktig at vi tar de tre poengene. Det er to uker til neste ligakamp. En seier vil medføre at vi kan jobbe i fred og ro i to uker, og konsentrere oss om Europa League, etter at vi har lagt mer press på lagene foran oss på tabellen, uttaler Aurelio til LFC TV.

- Derfor er morgendagens kamp viktig. Vi spiller på hjemmebane etter å ha oppnådd et godt resultat på søndag. Fansen vil spille samme rolle som de alltid spiller for oss. De er en ekstra spiller. Jeg tror de ser at laget fungerer mye bedre nå enn tidligere, og det vil gjøre at de støtter oss enda sterkere. Det vil være til stor hjelp, spesielt på hjemmebane, legger brasilianeren til.

- Når du begynner å oppnå gode resultater, kommer selvtilliten tilbake. Spillerne kan begynne å ha det mer gøy, og ting går mer og mer av seg selv. Man kan se at vi gjør det bedre og bedre, noe som er veldig positivt for oss, både som enkeltspillere og som lag. Vi oppnår gode resultater, og det setter ting i et annet lys.

Liverpool har benyttet en 3-5-2-formasjon de to siste kampene, i seirene over Stoke og Chelsea. Aurelio føler at det har vært et smart trekk.

- Jeg synes vi gjør det bra. Man kan se at forsvaret er meget solid, og jeg tror det nye systemet hjelper oss til å få mye mer sikkerhet i de bakre rekkene, med tre midtstoppere bakerst. Samtidig gir systemet bredde i spillet. Dette var selvsagt Kennys avgjørelse, og for øyeblikket mener jeg han er den rette for oss.

- Steve Clarke har vært en veldig, veldig godt tilvekst til staben i vår klubb. Hans rutine skinner igjennom på treningsøktene. Det har blitt forandringer på hva vi gjør, og jeg mener det hjelper laget ute på banen. Du kan se forskjellen. Vi kjenner igjen det vi gjør på trening i det vi gjør i kamp nå, noe som er veldig positivt for oss.

- Det har vært av enorm betydning at Dalglish tok over som manager, spesielt fordi han tok over på en tid da ting ikke så så bra ut. Jeg tror han har bidratt til at ting har roet seg og vi har fått en ny start. Det er hva han har gjort. Han er tidenes beste Liverpool-spiller, og han har hatt stor innflytelse.

- I tillegg har vi Steve Clarke. Jeg mener klubben gjorde rett ved å ansette dem begge. De gode resulatene viser at avgjørelsene var riktige. Vi holder nullen og fremstår som et helt annet lag nå.

Aurelio har figurert i alle de fire kampene som Liverpool nå har vunnet på rad og rekke, og han fikk sågar starte kampen mot Stoke på midtbanen. Brasilianeren har spilt ni ligakamper for de røde så langt denne sesongen, noe han er fornøyd med, selv om han også denne sesongen har vært plaget med skader.

- Selvsagt skulle jeg likt å fått enda mer spilletid, men jeg synes jeg har klart mine arbeidsoppgaver bra når jeg har fått sjansen. Jeg var litt overrasket over å bli satt inn i en defensiv midtbanerolle mot Stoke, men jeg var godt fornøyd med egen prestasjon. Vi får se hvilke planer Kenny har for meg fremover.

Aurelio spår ellers flere scoringer fra Luis Suarez etter debutscoringen mot Stoke.

- Vi har bare hatt noen få treningsøkter sammen med ham, men du kan se at han er en veldig god avslutter. Får han sjanser, vil han score mange mål.