Adam fryder seg over tre poeng

Charlie Adam fylte 26 år i går, og feiret fødselsdagen ved å legge det målgivende innlegget som Luis Suarez ble matchvinner på. Dermed fikk skotten den perfekte fødselsdagspresang i form av tre fortjente poeng.

- Det var godt å se Luis score mål igjen, for han har hatt en del sjanser som han dessverre ikke har klart å sette i mål. Men som alle toppspisser, vil deres tid komme, og Luis ble matchvinner. Jeg er henrykt på hans vegne, for han jobber veldig hardt for laget. Nå fikk han betalt for sin harde jobbing i form av en ny scoring, sier Adam til Liverpoolfc.tv.

- Det var fint å få en målgivende pasning, selv om det var et innlegg på måfå med høyrefoten! Det var fint å vinne kampen, og det var viktig, ettersom vi dominerte hele kampen. Vi er meget godt fornøyd med måten vi spilte på, fortsetter han.

Liverpool hadde hele 25 avslutninger på mål, sammenlignet med QPR sine sju. London-lagets keeper, Radek Cerny, berget gjestene fra et større nederlag.

- Vi ville ha vært skuffet om vi ikke hadde vunnet kampen, for vi hadde mange sjanser. Men til slutt var 1-0 nok, og vi er fornøyd med det. Jeg synes vi spilte veldig bra fra start til slutt. På stillingen 1-0 vil motstanderen alltid ha en sjanse til å utligne, men vi forsvarte oss godt og holdt nullen, noe som er bra. Det var fint å slå tilbake på denne måten etter Fulham-kampen, sier Adam.

- Deres keeper spilte bra, og vi skal ikke vise manglende respekt og si at seieren kunne ha vært større. 1-0 var til syvende og sist nok, og vi er glade for seieren.

Nå er Aston Villa på Villa Park neste oppgave for Liverpool. Den kampen spilles søndag om en uke.

- Vi tar en kamp om gangen, og dersom vi vinner 1-0 i alle kamper de kommende ukene, vil vi gladelig ta til takke med det. Det viktigste er at spillet fungerer. Vi spiller bra, og vi vil nå fokusere mot neste helgs kamp mot Aston Villa.

- Villa tok en viktig seier mot Bolton i går, og Villa Park er alltid en vanskelig bane å spille på. De har en god manager og gode spillere, så det blir vanskelig, men vi er klare for oppgaven.

- Vi hadde gått 11 kamper uten tap før vi tapte mandag kveld. Dette var en god måte å slå tilbake på. Det blir vanskelig på Villa Park, men vi er klare for utfordringen og forhåpentligvis klarer vi å ta tre nye poeng.