Aquilani usikker på fremtiden

Alberto Aquilani er ikke sikker på at han kommer til å bli værende i Juventus etter sesongslutt, på grunn av den høye prisen Liverpool har satt på han.

Alberto Aquilani kom skadet til Liverpool sommeren 2009, og fikk kun en sesong på Anfield før han ble leid ut til Juventus i Serie A. I Italia har han gjort sakene sine bra, og Torino-klubben har en avtale med Liverpool om at de kan få kjøpe spilleren for £13,1 millioner - og det er den høye summen som gjør Aquilani usikker på om han blir i Juventus.

- Liverpool satt en stor utkjøpsklausul på meg etter lånet. Jeg kom hit på en enkel utlånsavtale, men i motsetning til mange av mine lagkamerater, som har en slags forsikring på at de blir her permanent, er det ikke noe slikt for meg. Kun et lån med opsjon på kjøp, sier 26-åringen til Sky Sport Italia.

- Liverpool har satt en høy utkjøpsklausul etter lånet  - spesielt i det nåværende finansielle klimaet. Jeg vet at det ikke er lett. Jeg vet at å komme hit til Juventus ikke skulle være enkelt, men for å være ærlig forholder jeg meg rolig. Jeg tenker ikke på det, og har aldri gjort det. Nå skal jeg spille ferdig sesongen, og gi alt. Uansett hva som skjer, så har Juventus gitt meg sjansen til å komme tilbake til Italia, og har gitt meg en viktig rolle i stallen, avslutter spilleren.

Den tidligere Roma-spilleren ble hentet til Liverpool for £17.1 millioner (+£3M etter andre kriterier) da Xabi Alonso ble solgt til Real Madrid. Han har kontrakt til 2014 på Anfield.

Juventus har den siste tiden blitt linket til AC MIlan-spilleren Andrea Pirlo, som kan komme på Bosman-overgang til sommeren. Skulle de gå for 31-åringen, er det lite sannsynlig de vil hente Aquilani i tillegg.