Benitez med støtte til Dalglish

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez mener at Kenny Dalglish som midlertidig manager er en en god løsning for Liverpool.

- Det vil bli mye bedre under Kenny, for han kjenner klubben og vet hva fansen ønsker, uttaler Benitez til BBC Five Live.

- Han kan snakke med spillerne, og de vil føle at han forstår hva det innebærer å være Liverpool-spiller, legger spanjolen til.

- Jeg mener at det var veldig fornuftig å utnevne Kenny til midlertidig manager, og forhåpentligvis oppnår han suksess.

- Vi vet vi gjorde noen feil i min tid i klubben. Vi var ikke fornøyd med noen av våre kjøp. Men vi var godt fornøyd med flesteparten av dem. Det er bare å analysere laget nå. Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Aurelio, Lucas, Torres, Maxi og Kuyt. Det er et meget godt lag.

- Laget er godt, og verdien på troppen er veldig god. Vi vet vi gjorde noen feil, men vi signerte også noen fantastiske spillere. Vi signerte Alonso, Luis Garcia, Javier Mascherano og Yossi Benayoun, men så måtte vi selge om vi ønsket å kjøpe nye spillere.

Rafael Benitez vil ikke være med på at det er hans feil at Liverpool har slitt med å plukke poeng denne sesongen.

- Christian Purslow og Hodgson kjøpte sju spillere. Sju spillere er nok til å forandre en tropp. Jeg kan ta ansvar for kjøpene før det, men sju spillere kan forandre balansen i en tropp. Så dere kan ikke fortsette denne historien om at jeg har etterlatt meg en svak tropp. Resultatene i høst er ikke min feil.

- Noen ganger er det slik at en god spiller ikke finner seg til rette. Men vi brukte bare £10-12M netto. Det er ikke mye penger for en toppklubb.