Besatt av Andy Carroll

Kenny Dalglish tar et oppgjør med kritikerne som setter spørsmålstegn ved rekordkjøpet Andy Carroll, og mener fortsatt at spissen er en mann for fremtiden i LFC.

Ikke minst engelsk presse begynner å fokusere mer og mer på at Andy Carroll ikke har imponert etter sin overgang fra Newcastle i januar, og man har begynt å telle antall kamper og mål siden overgangen på £35M. På spørsmål fra engelske aviser mener imidlertid Kenny Dalglish at folk er besatt av Andy Carroll og at han kommer til å bli en viktig mann for de røde fremover.

- Han er ung, men han er en utmerket spiller som vil bli verdifull for oss, forklarer Kenny til Daily Mirror. – Han vet at vi er på hans side. Det er viktig.

- Vi tar alltid vare på ham og jeg er sikker på at han vil ta vare på oss. Vi har snakket tidligere om at Andy er en for fremtiden, ikke bare på kort sikt, men alle vil se noe omgående. Vi er meget fornøyd med innsatsen til spillerne. Folk kan trekke fram enkeltindivider, men det er ikke noe vi ønsker å gjøre.

- Vi kommer ikke til å snakke om våre forretninger, svarer Dalglish på om han mener at Carroll så langt har vært en god investering. – Vi handlet i januar og er glade for det vi fikk til. Det er slutten på historien for vår del.

- Jeg forstår ikke besettelsen. Det er andre spillere som heller ikke har vært på laget. Jeg synes folk er besatt av Andy Carroll.

- Jeg forstår ikke hvorfor man er paranoid angående Andy. Folk snakker om han som om de kjenner han. De kjenner ham ikke. De snakker om hans livstil. Hvilken livstil? Alle er besatt av Andy Carroll.

- Alle vil bli behandlet på nøyaktig samme måte her, uansett om de er de dyreste eller billigste. Prisen er uinteressant. Hvis vi kjøper en spiller på Bosman, betyr det at han ikke er noe tess? Burde han ikke spille fordi vi ikke betalte penger for ham?

- Dere sier at fansen snakker om Andy, men de snakket om han da han smelte inn en scoring mot City og scoret med en heading, fortsetter Liverpools manager å svare pressen. – Jeg skal fortelle dere en ting, fansen støtter Andy mer enn noen av de som skriver om han. Det er også det viktigste for ham, og for oss.

- Vi liker å tro at vi gjør vår jobb skikkelig. Jeg forstår ikke besettelsen av enkelte spillere. Hvis laget blir forandret på, så blir det forandret på. Vi bytter ikke på laget bare for byttingens skyld, men for det gode for alle, av forskjellige årsaker. Slik vil det fortsette.

- Jeg sa tidligere at prislappen enkelte har hengende over seg ikke utgjør noen forskjell. Prisen er ikke Andy’s problem.