Blackpool avslo bud på Charlie Adam

Sky Sports News melder at Liverpool har fått avslått et bud på £4M for Blackpools midtbanespiller Charlie Adam. LFC vurderer om de skal legge inn et høyere bud. The Guardian tror Blackpool verdsetter spilleren til cirka £8M.

Liverpool er tydelig interessert i å styrke stallen med Blackpools midtbanespiller Charlie Adam. Sky Sports News kjører nå en toppsak på at Liverpool har lagt inn et bud på £4M for den 25-årige skotten, men Blackpool skal ha avslått det.

Liverpool Echo mener budet var på £4,5M, ikke £4M som Sky Sports antydet. Ifølge lokalavisen vurderer Liverpool om de skal komme tilbake med et høyere bud, eller rette oppmerksomheten mot andre spillere. The Guardian tror Blackpools verdsettelse av spilleren er på nærmere £8M. Glasgow Rangers, som solgte Adam til Blackpool i 2009, er dessuten berettiget til 10% av en overgangssum.

Blackpool-manager Ian Holloway har tidligere karakterisert et bud på £3,5M fra Aston Villa som fornærmende, og var nok heller ikke imponert over Liverpools bud, selv om det er det beste for Adam hittil.
- Det er klart at Aston Villa er en stor klubb, men hvordan kan de verdsette Darren Bent til et slikt beløp og tilby meg det for Charlie? Jeg synes det er latterlig, uttalte Holloway tidligere i uken.

Holloway har også gitt uttrykk for at han ikke ønsker å selge spilleren.
- Nei, hvorfor det? Hvis noen tilbød den “riktige” summen, noe som ville være greit når det gjelder markedsverdien til Charlie, men hvordan skal jeg finne ut hva som er markedsverdien når klubber betaler helt latterlige beløp for spillere jeg ikke synes er så gode som Charlie?

- Charlie har signert en kontrakt. Noen kan komme inn så mye de vil for ham, men det er ikke hans valg og det er ikke deres valg.

- Han tilhører oss, og han har en kontrakt på 18 måneder. Hvis noen vil tilby oss penger, tror jeg de kaster bort tiden fordi vi har ikke behov for å selge ham i øyeblikket.

Holloway har antydet at Adam kan være verdt £46M for Blackpool dersom Lancashire-klubben beholder plassen Premier League.

Med 18 måneder igjen av kontrakten kan det være at Blackpool velger å selge spilleren i løpet av det neste halvåret istedenfor å risikere å la ham gå gratis sommeren 2012.
- Realistisk, med det valget han kanskje må ta til sommeren, vil våre tanker kanskje endres om det kommer et så latterlig stort bud at vi må akseptere det, har Holloway uttalt tidligere.

- Charlies kontrakt nærmer seg slutten for hver dag som går, så det er ganske enkelt for meg. Mitt mål er å få ham til en topp fire- eller fem-klubb, og jeg vil fortsatt inkludere Liverpool i den parentesen selv om de ligger der de gjør denne sesongen. Hvorfor skal han gå noe annet sted? Som vår kaptein vil jeg be ham å hjelpe oss til å beholde plassen, noe som vil være utrolig. Deretter kan han reise. Men dersom Manchester United kommer med et fantastisk bud på ham, så må vi vurdere det.