Dalglish advarer mot Sunderland

Kenny Dalglish advarer sine spillere om at Sunderland vil bli en vanskelig motstander i ligaåpningen på Anfield.

Sunderland har faktisk kjøpt flere nye spillere enn Liverpool, og laget er totalt forandret i forhold til fjorårets utgave.

- Folk sier det er viktigere å vinne den første kampen enn noen andre. Jeg er ikke så sikker på det. Selvsagt ønsker vi å vinne kampen, men etter 5-6 uker vil åpningskampen som regel være glemt, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Det som er sikkert er at Sunderland vil være en vanskelig motstander. De har skiftet ut store deler av spillerstallen i løpet av sommeren. Vi får ta en liten repetisjon på hvilke spillere Steve Bruce har hentet inn, og hvilke han har kvittet seg med. Det er vanskelig å huske alle! Laget deres vil være veldig forandret i forhold til det laget vi møtte i mars, fortsetter Liverpool-manageren.

Han ser frem til å kunne nytte seg av en skadefri Andy Carroll i denne kampen.

- Andy Carrolls skade medførte at han sjelden kunne trene for fullt sist sesong. Han spilte til og med i noen kamper hvor han visste at han ikke ville kunne yte maksimalt.

- Nå er han helt restituert etter skaden, og har kunnet gjøre langt mer på treningsfeltet under preseason. Det har vi sett resultatet av i kampene han har spilt de siste ukene. Han er i bedre form, og har gjort en del mål.