Dommeroppsett for de neste ukene

Premier League har i dag offentliggjort hvem som skal dømme Liverpools ligakamper de neste ukene.

Peter Walton har blitt satt opp til å dømme søndagens ligakamp mellom Liverpool og Aston Villa i Birmingham. Northamptonshire-dommeren er en av de mest rutinerte i ligaen, og har dømt de røde i 19 ligakamper tidligere.

På disse kampene har Liverpool vunnet 11, spilt syv uavgjorte og tapt to. Han har tidligere i år dømt de røde i ligakampen hjemme mot Norwich, som endte 1-1. Han fikk mye kritikk da han ga Liverpool et billig straffespark da David N'Gog gikk i bakken i en kamp mot Birmingham i 2009. En kamp som endte med poengdeling og 2-2.

Onsdagen etter drar Kenny Dalglish og hans menn til Wigan for en kveldskamp på DW Stadium. Her har urutinerte Michael Oliver, som kun er 26 år gammel, blitt satt opp som dommer. Oliver har kun dømt de røde ved tre tidligere anledninger. To ganger i ligacup, hvor Liverpool vant 2-1 mot Crewe i 2008 og 2-1 mot Brighton tidligere denne sesongen. Han var også kampleder da Liverpool tapte 2-1 borte mot Blackpool forrige sesong.



Liverpool tar i mot Blackburn Rovers på Boxing Day, i en kamp man håper å ha Steven Gerrard tilbake til. Mike Jones har blitt satt opp til å dømme denne kampen. Også han dømte et oppgjør mellom Liverpool og Blackpool forrige sesong, da Charlie Adam ledet oransjetrøyene til en sjokkerende 2-1 seier. Jones har markert seg i kamper som har involvert de røde tidligere, og spesielt Pepe Reina kommer aldri til å glemme kampen mot Sunderland i 2009 da Jones godkjente badeballmålet til Darren Bent. Mike Jones var også kampleder da de røde gikk på sesongens største tap med 4-0 på White Hart Lane, i en kamp man avsluttet med 9 mann.