Duo imponert over Carroll

Joe Cole og Lucas Leiva var begge mektig imponert over innhoppet til Andy Carroll i gårsdagens 1-0 tap for Braga. Geordien entret banen i det 57. minutt, og Liverpool fikk umiddelbart mer tyngde i angrepsrekka.

- Andy spilte bra. Det er flott at vi nå har kunnet begynne å bruke ham, og han kommer til å bli en virkelig stor spiller for denne klubben, spår Joe Cole.

- Fansen elsker stilen hans, og det var flott å se ham i aksjon, fortsetter Cole til Liverpoolfc.tv.

- Jeg mener jeg skulle hatt et straffespark, men du får noen, mens du ikke får andre. 1-1 ville ha vært et flott resultat, men vi må bare komme oss videre. Dette er et vanskelig sted å spille fotball. De har slått flere topplag her, men i annen omgang følte jeg vi fortjente å få noe ut av denne kampen.

- Vi begynte kampen i første gir, og la ikke press på dem. Det var en treg start fra vår side, og vi måtte heve oss. Det gjorde vi i annen omgang. Nå må vi bare jobbe hardt videre.

Cole er godt fornøyd med å få spille 90 minutter i Portugal, slik at han kan spille seg i form igjen etter skadene.

- Jeg er fornøyd. Jeg tar en dag om gangen, og prøver å gjøre mitt beste hver gang jeg går på banen, både på trening og i kamp. Jeg prøver å være positiv. Jeg trives med min fotball og med treningene. Det er hyggelig å komme ut på banen og få røre på seg. Jeg skulle ønske vi hadde fått med oss et bedre resultat fra denne kampen, men det viktigste er at vi fortsatt har en sjanse til avansement.

Coles midtbanekollega, Lucas Leiva, skryter også av Andy Carroll.

- Vi vet han har vært ute et par måneder, og vil komme tilbake litt om senn. Vi ønsker ikke å legge for mye press på ham nå. Det vil være urettferdig. Men han gir oss en en ny dimensjon, sier brasilianeren.

- Han kan vinne hodedueller, holde på ballen og gi laget en mulighet til å komme etter for å skape sjanser. Han var virkelig god, og vi er glade.

Lucas innrømmer dog at Liverpool spilte under pari i Braga i går kveld.

- Vi visste på forhånd at de hadde slått Arsenal her. Braga er et veldig godt lag, som har et veldig bra pasningsspill. I første omgang spilte vi åpenbart ikke bra, men i annen omgang skapte vi flere sjanser. Nå må vi sørge for å heve oss når returen går på Anfield. Jeg tror vi har en god sjanse til å gå videre.

- I pausen understreket Kenny at vi måtte prestere bedre, konsentrere oss og sette vårt preg på kampen ved å gå fremover på banen. I første omgang klarte vi ikke å holde på ballen så godt som vi hadde ønsket. I annen omgang, med Carroll på banen, klarte vi dette, og dermed kunne vi skapte sjanser.

- Dommeren kunne kanskje ha gitt oss et straffespark i situasjonen med Joe Cole, men til syvende og sist må vi bare prestere bedre på Anfield. Som vanlig vil vi ha fansens støtte, og jeg tror det blir en helt annerledes kamp.

- Vi må begynne med å holde på ballen og forsøke å score mål. Vi må også sørge for at vi ikke slipper inn mål, for vi vet at dersom de scorer må vi score tre. Det blir en helt annen kamp, og forhåpentligvis går vi videre.