Duo tilbake for Blackburn

Blackburn har fått et løft etter at det tidligere i dag ble klart at midtstopper Christopher Samba har ristet av seg en skade, og vil lede Blackburn som kaptein mot Liverpool på Ewood Park i morgen kveld. Rovers har også forsvareren Michel Salgado tilbake etter suspensjon.

- Vi har Salgado og Samba tilbake, noe som er gode nyheter for oss. Michel har sonet sin suspensjon på en kamp, mens Chris trente veldig godt i går, og vi kommer nå til å beskytte ham slik at han blir tilgjengelig for oss til kampen, noe som er fantastisk, uttaler Blackburn-manager Steve Kean til Lancashire-klubbens offisielle nettsted.

- Vil vil savne enhver kvalitetsspiller, og vi har savnet Chris i det kampene han har vært ute. Vi savnet Michel og vi savnet Niko Kalinic i vår forrige kamp. Niko er ute et par kamper til, noe som er uheldig, men Michael er tilbake og Chris er tilbake, så det gir oss en god følelse når det gjelder forsvaret. Vi er sikre på at vi kan stille med dem, legger han til.

- David Dunn ble byttet ut mer for å være føre var mot Sunderland på 1.nyttårsdag. Han følte at det strammet til i baksiden av leggen, men vi har håndtert dette bra. Det medisinske støtteapparatet har de par siste dagene sørget for at han blir tilgjengelig til morgendagens kamp.

- Grant Hanley vil trene i dag, og så vil vi ta en avgjørelse etter det. Han har et mulig trøtthetsbrudd i skinnleggen, så vi må vurdere situasjonen og finne ut eksakt hvor vi står etter dagens treningsøkt.

- Han gjennomgikk noen scans i går, men de gir ikke noe entydig svar. Det kan være et trøtthetsbrudd, men det behøver heller ikke å være så ille.

Blackburn Rovers bekrefter at Brett Emerton har reist for å slutte seg til Australias landslagstropp i forbindelse med Asia-mesterskapet, mens Paul Robinson (baksiden av leggen), Vince Grella (akilles), Jason Roberts (hamstring), Steven Nzonzi (hamstring), Keith Andrews (lyske), Phil Jones (kne) og Nikola Kalinic (suspensjon) definitivt ikke spiller i morgen.

Dette betyr at Blackburn kan velge mellom følgende spillere i morgen: Bunn, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, Olsson, Hanley, Hoilett, Dunn, Pedersen, EH Diouf, MB Diouf, Benjani, Goulon, Linganzi, Morris, Doran, Lowe, Fielding.