Gibbs definitivt ute

Arsenal melder på sine offisielle nettsider at sidebacken Kieran Gibbs definitivt ikke spiller mot Liverpool grunnet en strekkskade i baksiden av låret. Johan Djourou har imidlertid en sjanse til å rekke kampen.

- Djourou hadde en test i dag, som var ganske positiv. Så vi har håp om at han rekker kampen. Han har en lettere strekkskade i baksiden av låret. Kieran vil derimot være ute i 10-12 dager, siteres Arsene Wenger.

- Jack Wilshere blir stadig bedre, men vil ikke være klar til i morgen.

- Både Tomas Rosicky og Armand Traore er tvilsomme til morgendagens kamp. Vi vil ta en sen avgjørelse når det gjelder begge to. Rosicky har et lite lårproblem, mens Traore sliter med en lyskeskade.

- Theo Walcott kjenner ingenting til ankelskaden. Han gjør det bra. Vi jobbet hardt for å få ham klar til tirsdagens kamp, og jeg tror det var riktig avgjørelse å starte med ham. Vi ønsket ikke å bruke ham tidligere, da han ikke hadde spilt på tre uker. Han hadde en god start og en god kamp på tirsdag, så vi er fornøyd.

- Thomas Vermaelen er også helt kvitt ryggplagene. Det er vi veldig godt fornøyd med. Vi har jobbet hardt med ham, og han responderte meget bra på behandlingen. Han har ikke spilt på et helt år, så å komme tilbake og spille to kamper på tre dager slik han har gjort, er veldig oppløftende.