Håper å stilne kritikerne

Adam har vært fast på Liverpools midtbane denne sesongen. 25-åringen vil motbevise kritikere om at han er god nok til å spille for en av Europas mest suksessfulle klubber.

I 2-1-seieren mot Chelsea var Charlie Adam Liverpools beste, og pasningen til Glen Johnsons sene vinnermål var høydepunktet. Midtbanespilleren var også involvert i Liverpools første mål da han løp cirka 35 meter fra midtsirkelen og vant ballen fra Jon Obi Mikel. Adam er blant spillerne som løper mest i Premier League.
- Det er det flotte med fotball, alle har en mening. Min kroppsform fremstår ikke som at jeg er svært tynn eller noe i den duren. Men jeg synes ingen bør stille spørsmål om formen min, sier Charlie Adam til The Times.

- Hvis dere kan se på statistikk eller spørre fysioterapeutene eller fitnesstrenere her, vil dere se at jeg er den eller blant de to som løper mest, men folk vil selvsagt fortsatt uttale seg etter hvordan de ser på det selv.

Adam vet at det er en stor forskjell på å spille i Liverpool kontra Blackpool.
- Det er annerledes fordi her må du vinne hver uke. I Blackpool ønsket jeg å vinne hver uke fordi det er en slik type jeg er. Når du kommer til en klubb som dette, forventes det at du vinner hver uke på grunn av laget du spiller for og kvalitetene på spillerne vi har. Når du var i Premier League med Blackpool, kunne du kanskje komme deg unna med å tenke: «Ok, vi har slått Liverpool. La oss nyte det et par dager.» Her kan du ikke gjøre det.