Kamp om Aquilani

Alberto Aquilani skal nå være tilgjengelig til redusert pris, og trekløveret Fiorentina, Milan og Juventus skal nå være klar til å legge et bud på bordet for italieneren.

En rekke journalister som normalt har god oversikt på hva som foregår i Serie A melder i kveld på Twitter at det nå er tre klubber som kjemper om å sikre seg Alberto Aquilani.

Liverpool skal ha senket sitt opprinnelige prisforlangende, og det gjør at Juventus nå likevel melder seg på i jakten på spilleren, etter først å ha valgt å ikke bruke sin opsjon på kjøp tidligere i sommer.

Adam Digby, som blant annet skriver for Calcio Italia og Sports Illustrated, sier at Aquilani sin kjæreste Michela Quattrociocche skal ha sagt at hun aldri vil tilbake til England, og de har enda ikke solgt huset sitt i Torino som hun for tiden bor i.

Fiorentina skal være interessert i å erstatte Riccardo Montolivo med Alberto Aquilani, etter at det ble klart at Montolivo ikke ønsket å fornye sin kontrakt.

Digby hevder at AC Milan skal ønske seg spilleren på utlån hvor de forplikter seg til å kjøpe spilleren neste sommer for så lite som 6 millioner euro. En lignende avtale som de fikk til med Barcelona i fjor sommer med Zlatan Ibrahimovic - dog da med en langt høyere overgangssum.