Kelly håper å vinne Europa League

Europa League er det eneste trofeet som Liverpool kan vinne denne sesongen, og nå satser Martin Kelly alt på å gå til topps i turneringen.

- Vi går for å vinne turneringen, erklærer Kelly til Liverpool Echo før avreise til Praha.

Liverpools tropp setter seg på flyet til den tsjekkiske hovedstaden i morgen. Den første 1/16-finalen spilles som kjent torsdag kveld.

- Vi har gjort det bra som har kommet så langt som dette, og nå ønsker vi å vinne turneringen. Det er målet vårt, men vi tar likevel en kamp om gangen. Den neste er mot Sparta Praha, og det er den vi fokuserer på nå, forsikrer høyrebacken.

Returkampen mot Sparta spilles på Anfield torsdag i neste uke, og dersom de røde kommer seg helskinnet gjennom de to kampene mot tsjekkerne venter enten polske Lech Poznan eller portugisiske Braga i 1/8-finalen.

- Nå blir det tøffere motstand enn i gruppespillet. I cupspillet møter vi gode lag, og vi må få med oss et godt resultat slik at returkampen på Anfield blir enklere. Derfor reiser vi til Praha for å oppnå et godt resultat.

20-åringen forteller at skuffelsen over helgens poengdeling mot Wigan fortsatt sitter i kroppen. Blant annet fordi det satte en stopper for Liverpools rekke med fire seire på rad uten baklengsmål, samtidig som man ikke vant terreng i forhold til Tottenham og Chelsea i kampen om fjerdeplassen.

- Vi kjempet bra, og prøvde så hardt vi kunne å score et vinnermål, men klarte det ikke. Ting gikk ikke vår vei, men hadde kampen vært fem minutter lenger tror jeg definitivt vi ville ha fått scoringen vi trengte.