Kenny akter å holde kortene tett til brystet

Kenny Dalglish gjentar at han akter å gjøre sin sommerhandel slik det sømmer seg en klubb som Liverpool - uten å kommentere pressens transferrykter.

Dalglisher ikke bekymret over at han ikke har klart å hente inn flerespillerforsterkninger enn Jordan Henderson så tidlig påsommeren.

-Preseason har ikke startet ennå. Vi begynner ikke å trene før påmandag. Spilleroverganger er selvsagt en del av fotballen. Du vil sefolk som kommer inn og folk som forsvinner ut av klubben, uttalerDalglish til Sky Sports News.

- Vi kommer ikke til å spekulere rundt spillernesom tilhører oss eller spillere som tilhører andre. Det har værtplenty med spekulasjoner i avisene, og dersom du leser dem og tror pådem, vil vi ha en tropp bestående av 300 spillere neste sesong,legger han til.

- Vi fortsetter å gjøre det vi må gjøre.Vi gjør jobben vår, og vi forsøker å gjøre den skikkelig, medrespekt for andre mennesker, og det akter vi å fortsette med. Det ermange navn som kastes frem av pressen. Noen ganger er rapporteneriktige, og noen ganger stemmer ikke det som skrives.

Dalglishble konkret spurt om han er interessert i Blackpools Charlie Adam ogManchester Citys James Milner, men nektet å bekrefte eller avkreftenoe som helst.

- Det er ingen vits i å spørre om noenspillere, for vi kommer ikke til å snakke om dem. Vi har aldri gjortdet. Managere snakker ikke om individuelle spillere, og jeg mener deter den riktige måten å gjøre det på.