Kenny håper Gerrard rekker Wigan-kampen

Kenny Dalglish håper at Steven Gerrard rekker Wigan-kampen. Manageren var vag, men mye tyder på at Jonjo Shelveys kneskade er alvorlig. Carroll har fremgang, men vil fortsatt være ute i flere uker.

Kenny Dalglish holdt sin pressekonferanse foran Wigan-kampen på Melwood i formiddag. Der uttalte han blant annet at han har håp om at Steven Gerrard blir friskmeldt av sin lyskeskade i tide til å kunne spille mot Wigan på lørdag. Scouseren mottar for tiden intensiv behandling for skaden.

- Det er bare torsdag. Vi vil vite mer når helgen nærmer seg, sa Dalglish om Gerrards skadesituasjon.

- Selvsagt håper vi han rekker kampen. Han får behandling.

- For øyeblikket er det ingen som vi vet om som kommer hjem fra landslagsoppdrag skadet. Martin Skrtel dro ut på landslagsoppdrag, men kom hjem tidlig. Vi må undersøke ham.

- Det er vanskelig, for landslagssjefene ønsker å få samspilt sine lag før kvalifiseringskampene i mars. Samtidig ønsker vi at våre spillere skal være her. Men bruker vi alle sunn fornuft, bør vi alle komme oss videre. Det er en vanskelig situasjon, men du kan forstå ønskene til landslagssjefene. Men jeg antar at det er våre spillere, og det må også tas med i vurderingen.

- Jeg tror de fleste som har kommet tilbake er i god forfatning. Jeg synes Engalnd viste fornuft med Steven, og lot ham komme tilbake til oss. Så lenge folk bruker sunn fornuft, er jeg sikker på at vi kan komme oss videre å få gjort våre respektive jobber.

- Det kan være en idé at klubblagene spiller på søndag etter landskamper, slik at folk kan få en fornuftig pause.

Man kunne ellers tolke manageren dit hen at Jonjo Shelveys kneskade er alvorlig, og at midtbanespilleren må påregne en god stund på sidelinjen, selv om dette aldri ble sagt direkte.

- Jonjo har fått dårlige nyheter når det gjelder kneet sitt. Vi venter nå på en diagnose, så vi kan se hva som kan bli gjort for ham. Han gjorde det bra, så dette er en skuffelse for alle.

Dalglish bekreftet ellers at Joe Cole vil trene i dag.

- Joe Cole, som ikke var involvert i landskamper, kan komme til å trene i dag. Vi behøver ikke å ha så mange skader når lørdagen kommer, men som sagt trener vi ikke før senere i dag, og vi vil ikke vite det før da, når alle har kommet tilbake.

- Joe har hatt et par skader. Han fikk selvsagt en dårlig start på Liverpool-karrieren da han ble utvist i sin første kamp. Han har blitt satt litt tilbake. Han har slitt med noen skader, men har trent meget bra når han har vært skadefri. Den siste skaden var bare en liten vridning i kneet. Han er litt frustrert, og det er vi også, for det er alltid hyggelig å se Joe ute på banen. Med litt hell bør han ikke være langt unna spill igjen. Dersom vi får Joe Cole skadefri og i form, vil han være en nyttig spiller for oss. Dette har vært frustrerende for alle, men mest for Joe selv tror jeg.

På spørsmål fra journalistene svarte Dalglish at Andy Carroll har fremgang med sin lårskade, men manageren nektet å sette noen comeback-dato for spissen, annet enn at han vil fortsatt være ute i flere uker.

- Andy har fin fremgang. Vi har aldri satt noen dato for hans comeback, og vi vil ikke gjøre det nå heller. Han har meget fin fremgang, og vi har sagt at det vil ta flere uker. Vi kjøpte ham for fem og et halvt år, ikke noen få uker. Så lenge vi er tålmodige, og Andy er tålmodig, vil dette gå fint. Vi vil ikke forhaste oss slik at han kommer tilbake for tidlig.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken