Kuyt ble månedens LFC-spiller i april

Dirk Kuyt ble stemt frem av supporterne til Standard Chartered LFC Player of the Month for april. Spesielt øyeblikk å få utligningen mot Arsenal.

Dirk Kuyt har blitt månedens LFC-spiller etter at han fikk 45 prosent av stemmene i en avstemning på Liverpoolfc.tv. Deretter fulgte Luis Suarez (19 prosent) og Lucas Leiva (13 prosent).

Liverpools nummer 18 nettet tre mål på fire kamper i april. Mot Arsenal sikret han ett poeng med scoring fra straffemerket 12 minutter på overtid. 30-åringen har scoret åtte mål på de seneste syv ligakampene. Totalt i alle turneringer har han 14 fulltreffere denne sesongen.
- Det er stort. Vi har alle hatt en flott måned, og det er spesielt gledelig for meg å ha scoret i våre fire seneste kamper, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv ved mottagelse av prisen.

- Det er en fin følelse å være viktig for laget, men jeg tror det viktigste er at vi spiller veldig bra med mye selvtillit. Det gjør det lettere som individ.

Kuyt nettet utligningsmålet mot Arsenal i det 102. minutt.
- Det var en litt sprø kamp. Vi jobbet veldig hardt den dagen. Vi hadde også litt uflaks med skader. Det kom inn noen unggutter og vi fortsatte å jobbe hardt, men vi slapp inn et sent mål av Van Persie.

- Vi holdt det gående, og jeg synes vi fortjente straffesparket. Det var et spesielt øyeblikk å få utligningen.

- Det er viktig at laget gjør det bra og viser selvtillit. Alle ser ut til å være i bedre form, og det er takket være manageren og alle spillerne for å ha jobbet hardt.

Kuyt takker fansen for stemmene.
- Det er veldig spesielt. Jeg føler alltid respekt for supporterne. De er noen av de beste i verden. Andre spillere har sagt det tidligere, men de er alltid til stor hjelp for oss.