Kuyt håper Dalglish får fast ansettelse

Dirk Kuyt er den siste Liverpool-spilleren i rekka til å uttale at han håper at Kenny Dalglish får managerjobben på Anfield på permanent basis. Tidligere har både kaptein Steven Gerrard og visekaptein Jamie Carragher ymtet frempå om det samme.

Liverpool har vunnet sine fire siste kamper, og har klatret til sjetteplass på Premier League-tabellen. Kenny Dalglish har gitt spillerne selvtilliten tilbake.

- Jeg er veldig godt fornøyd med Kenny. Så langt har han hatt en veldig positiv innvirkning på oss. Fra første dag av ga han oss troen tilbake, ved å si at vi alle er kvalitetsspillere og at han var her for å hjelpe oss. Det har vist seg å være sant, uttaler Kuyt til Sky Sports News.

- Det har fungert veldig bra med ham, og også med Steve Clarke. Alt ser mye lysere ut nå, og det er veldig positivt for oss, legger han til.

- Ved å studere resultatene og humøret til spillerne, må jeg bare si meg enig med dem som ønsker Dalglish som permanent manager. Han er en legende, ikke bare for supporterne, men også for spillerne. Som spiller må jeg si at han har hjulpet meg mye som spiss. Han er til stor hjelp for meg.