LFC har ankommet Malaysia

Liverpools spillere og støtteapparat er nå på plass i Malaysia. Adminstrerende direktør Ian Ayre takker Kina for støtten.

Liverpool FC har ankommet Malaysia for andre del av klubbens Asia-tur. Troppen fikk som forventet en fantastisk mottagelse av supporterne utenfor hotellet i Kuala Lumpur. Liverpoolfc.tv har lagt ut bilder fra ankomsten. På lørdag venter kamp mot Malaysia XI.

Ian Ayre forlot Guangzhou i Kina sammen med resten av troppen etter gårsdagens 4-3-seier mot Guangdong Sunrave Cave.
- Det har vært fantastisk, sier Ian Ayre til Liverpoolfc.tv om oppholdet i Kina.

- Supporterne var fantastiske, og det var noe som fikk spillerne til å åpne øynene, spesielt de nye og yngre guttene. Ideen var å gi fansen noe de aldri vil glemme og la vårt merkevare vokse i denne delen av verden.

- Alle har jobbet hardt for å gjøre turen vellykket. Fansen har lagt mye i det. Spillerne og lederstaben, samt våre sponsorer og jeg synes vi har opplevd noe fantastisk sammen.

- Mitt budskap til fansen er å fortsette å holde kontakten med oss og støtte klubben.

- En stor del av vår virksomhet handler om å utvide vår fanbase over hele verden, og det er viktig å bygge videre på relasjoner med de menneskene vi har møtt her.

- Jeg vil gjerne si takk til alle som har gjort dette besøket til en slik fantastisk suksess. Vi vil definitivt komme tilbake i fremtiden.