Lille-trener ønsker å beholde Cole

Daily Post skriver at Lille forbereder et bud for å hente Joe Cole på permanent basis. Ny bok om Kenny Dalglish' debutsesong.

Joe Cole er for tiden utlånt til Lille for hele denne sesongen. Midtbanespilleren har scoret tre mål på 21 kamper for Ligue 1-klubben. Nå ønsker trener Rudi Garcia å forlenge med spilleren.
- Selvsagt vil jeg like å ha Joe Cole i klubben neste sesong, Han er ikke bare en veldig talentfull spiller, men også en mann med mange kvaliteter, sier Lille-trener Rudi Garcia ifølge Daily Post.

- Han deler verdiene til Lille og Nord-Frankrike. Han er en ydmyk fyr, og ærlig og imøtekommende til tross for sin fantastiske CV som spiller.

- Hans lagkamerater setter virkelig pris på ham. Han har fortrinn av å være hardtarbeidende, han jobber hardt hele tiden.

- Jeg må noen ganger si til ham i løpet av treningen at han må ta foten av gasspedalen og spare litt energi. Det er en glede å være trener for ham.

Ny bok om Kenny Dalglish' debutsesong
En ny bok om Kenny Dalglish første sesong som manager i Liverpool er nå på markedet. Tittelen er «On the March with Kenny’s Army: How Liverpool overcame tragedy and despair to win League and FA Cup Double – 1985/86” av Gary Shaw & Mike Nevin. Boken koster £17 og er tilgjengelig fra www.onthemarch.co.uk.