Liverpool nekter å gi slipp på Saric

Vitesse Arnhem ønsker å hente Nikola Saric på lån og spilleren selv ønsker et klubbskifte, men Liverpool har ombestemt seg og nekter nå å gi slipp på dansken.

Like før nyttår ble det rapportert at et låneopphold i Vitesse så å si var i boks for Saric. Dansken har et halvt år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben, og ønsker nå å tilegne seg førstelagserfaring.

Vitesse har de siste dagene forsøkt å sikre seg dansken, med ut av det blå har Liverpool besluttet at de ikke vil låne ut angrepsspilleren i denne omgang.

- Det har skjedd mange merkelige ting i Liverpool det siste halvåret. De har fått en ny manager, og det har vært vanskelig å få klare beskjeder om hva de vil med Nikola, sier spillerens far, Pedrag Saric, til bold.dk.

- Vitesse vil gjerne ha Nikola, da de kun har en angriper, og Nikola er også selv interessert i et klubbskifte. Men Liverpool har nå meddelt oss at de ikke vil gi slipp på Nikola, fordi de har en liten tropp. De vil satse på ham på reservelaget utover vinteren og våren.

- Nikola har en imponerende psyke. Han er iskald, og uansett hva som skjer, sier han at det bare dreier seg om fotball. Han vil nå konsentrere seg om reservelaget i Liverpool frem til hans kontrakt løper ut til sommeren, fortsetter pappa Saric.

- Selv om Liverpool skulle tilby ham en ny femårskontrakt, tror jeg ikke han kommer til å skrive under. Nikola er ikke i Liverpool for pengenes skyld. De betyr ingenting for ham. Han vil bare spille førstelagsfotball, og det er han nå innstilt på at han skal etter sommerferien.

19 år gamle Saric kom til Liverpool fra Herfølge sommeren 2008.