Marveaux går til Newcastle

Sylvain Marveaux sier en overgang til Liverpool strandet på de personlige betingelsene, og ikke legetesten. 25-åringen er enig med Newcastle om en femårsavtale fra 1. juli.

Sylvain Marveaux tilbakeviser medierapporter om at han ikke besto den medisinske testen i forbindelse med en mulig overgang fra Rennes til Liverpool. 25-åringen har istedenfor valgt å gå til Newcastle.
- Jeg ønsker ikke å gå inn på detaljer, men dersom jeg ikke har signert for Liverpool, var det på grunn kontraktsmessig uenighet mellom de involverte partene torsdag kveld, uttaler Sylvain Marveaux til L’Equipe.

- Helsen er god, og jeg er i stand til å spille. Jeg var tilbake i trening på egenhånd med Rennes på slutten av sesongen, og jeg kunne ha spilt den siste kampen dersom klubben hadde villet. Det er avskyelig å lese et par ting som jeg vet kan påvirke resten av min karriere. Dersom jeg gjennomgår den medisinske testen for dere, vil dere se at det ikke er noe problem.

Newcastle opplyser at de er enig med 25-åringen om en femårsavtale. Marveaux blir Newcastle-spiller fra 1. juli, når hans kontrakt med Rennes utløper.
- Det er et stort kupp å ha signert Sylvain, som en rekke klubber har vært interessert i, sier Newcastle-manager Alan Pardew til Newcastles offisielle nettside.

- Han er kanskje ikke kjent for mange av våre fans, men han er et skikkelig talent og en spiller vi har fulgt en stund. Det har vært noen gode dager for oss på transferfronten.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken