Meireles frustrert over brutte løfter?

Den engelskspråklige avisen i Midt-Østen, The National, hevder at Raul Meireles ønsker å forlate Liverpool fordi de nye eierne ikke akter å overholde en uformell lovnad om lønnsøkning gitt av det forrige regimet.

TheNational er identisk med publikasjonen som var først ute med årapportere at Juventus hadde lagt inn et bud på Meireles, sominkluderte den brasilianske landslagsspilleren Felipe Melo ellertidligere Liverpool-spiller Mohamed Sissoko i bytte. Liverpool varikke interessert i noen av de to spillerne, og ba Juve komme tilbakemed et bud kun i form av penger.

Nå hevder avisen at Meirelesstår klar til å forlate Liverpool etter at klubbens nye eiere hargått tilbake på et en uformell avtale om å forbedremidtbanespillerens kontrakt. Portugiseren skal ha blitt lovet enlønnsøkning etter en sesong på Anfield av det gamle regimet, dahan fullførte £11.5M-overgangen fra Porto i fjor sommer. Nå blirspilleren tilbudt andre klubber for £13M.

The National hevderat 28-åringen føler seg lurt av klubben. Midtbanespillerenaksepterte en relativt lav lønn i fjor sommer, for å få igjennomovergangen til Anfield-klubben. Det skal altså i den forbindelse havært en felles forståelse av at kontrakten skulle reforhandlesigjen nå i sommer dersom Meireles presterte bra for klubben.

Avisenskriver videre at Meireles-leiren forsøkte å starte lønnsforhandlinger med Liverpools nye eiere etter endt sesong, uten å fågehør. I forrige uke skal så Meireles ha blitt informert om at haner til salgs.

Detvirker som Kenny Dalglish ønsker nytt blod på midtbanen i form avJordan Henderson, Charlie Adam og Stewart Downing, og Meireles inngårtydeligvis ikke i skottens fremtidsplaner. The National hevder sågarat Downing allerede har blitt enig med Liverpool om sine personligebetingelser.

- Raul er slett ikke fornøyd, for de betaler nåstore penger for spillere fra andre klubber. Han elsker byen og haddeen fantastisk sesong, men han er av den oppfatning at Liverpool ikkeanser ham som en viktig spiller, siteres det som angivelig er en vennav portugiseren.