Pacheco scoret i East Anglia-derbyet

Daniel Pacheco gjorde det siste målet da Norwich overbevisende vant East Anglia-derbyet med hele 5-1 på Portman Road i Ipswich.

Utlånte Pacheco fikk som kjent en knalldebut for Norwich i 6-0 seieren over Scunthorpe for snart tre uker siden. Spanjolen startet også de to påfølgende kampene for gultrøyene, men ble byttet ut ved begge anledninger. I forrige kamp, mot Nottingham Forest, satt Liverpool-spilleren på benken gjennom hele oppgjøret, og han måtte begynne på benken også i kveldens lokaloppgjør i Ipswich.

Pacheco slapp faktisk ikke inn på banen før i det 84.minutt, og da ledet Norwich allerede 4-1. Men spanjolen ville være med på leken, og fasatte sluttresultatet til 5-1 på et godt høyrebensskudd fra 6 meters hold på en retur etter at Simeon Jackson hadde skutt i tverrliggeren. Ballen gikk inn oppe i venstre hjørne, med keeper allerede utspilt av Jacksons skudd. Scoringen kom fire minutter på overtid.

Norwich er nå oppe på 2.plass i The Chamionship. Dette var Pachecos første scoring for klubben etter at han ble utlånt fra Liverpool.