Saric forlater klubben

Nikola Saric kom til Liverpool for tre år siden, men nå er tiden hans på Mersesyide forbi. Reservelagsangriperens kontrakt går ut i sommer.

Nikola Saric ble hentet fra Herfølge i 2008. Spissen har vært mye plaget med sakder og har aldri klart å slå til på reservelaget. Spillerens kontrakt vil ikke bli fornyet når den utløper i sommer.
- Det har ikke gått helt opp for meg at det er slutt i Liverpool. På sett og vis er det ergerlig å forlate klubben. Det er noen mennesker som jeg kommer til å savne, men rent sportling gleder jeg meg til å noe nytt, sier Nikola Saric til tipsbladet.dk.

20-åringen er i gang med pakkingen, men vet ikke hvor han fortsetter karrieren.
- Jeg har hørt at det er en del interesse, og det har også kommet et par konkrete tilbud. Nå er det opp til meg å bestemme hva jeg helst vil.

Han ønsker ikke å returnere til Danmark.
- Jeg vil gjerne være litt mer i utlandet. Jeg vil gjerne oppleve å ha en suksessopplevelse i utlandet. Det var det jeg drømte om, og den drømmen har jeg fortsatt.

Flere skader kombinert med en forvirrende tilværelse på reservelaget, hvor det har blitt byttet ut mange spillere fra kamp til kamp, kjennetegner danskens tre år på Merseyside.
- Skader og motgang. Det er nok de to ordene jeg vil klistre på min tid i Liverpool. Samtidig har jeg lært mye, og det har også vært meget gode tider. Men nedgangstidene har vært i overtall.

For et par år siden ble Saric regnet som et av Danmarks største talenter.
- Nå vil jeg spille på et førstelag og spille hver uke. Jeg gleder meg til å få følelsen av at jeg er med på et lag. Den fikk jeg aldri helt i Liverpool, hvor det var mange utskiftninger.