Scoring av Henderson

Jordan Henderson scoret et vakkert mål da England U21 beseiret Aserbajdsjan U21 med 6-0. U21-debuter for John Flanagan og Jonjo Shelvey. Andre Wisdom på benken. Tap for Peter Gulacsi.

England U21 åpnet EM-kvalifiseringen med en 6-0-seier mot Aserbajdsjan U21 på Vicarage Road i Watford. Jordan Henderson var kaptein og scoret et vakkert mål fra par og tyve meter like før pausesignalet.  Etter de første 45 minuttene sto de 3-0 på resultattavlen. Henderson var på banen i 90 minutter. John Flanagan og Jonjo Shelvey debuterte på U21-landslaget i denne kampen. Flanagan fikk tillit av Stuart Pearce i hele oppgjøret, men ble notert i dommerens bok i det 55. minutt. Shelvey ble byttet inn i det 79. minutt. Også han pådro seg gult kort. Årsaken skal være drøying av tid. Andre Wisdom var ubenyttet reserve. Englands øvrige målscorere var Henri Lansbury (2), Craig Dawson (2) og Martyn Waghorn.

Utlånte Peter Gulacsi var kaptein for Ungarn U21 i 1-2-tapet borte mot Irland U21. Ungarn ble redusert til ti spillere helt mot slutten.

Dani Pacheco, som skal spille for Rayo Vallecano hele sesongen, var ikke i kamptroppen på 18 spillere til U21-møtet mellom Spania og Georgia i Kutaisi. Spania vant 7-2.