Seiersmål av Aquilani

Alberto Aquilani nettet vinnermålet for Italia mot Spania. Agger, Poulsen, Adam og Wilson spilte alle fra start i Skottland-Danmark. Målgivende av Adam. En omgang for Meireles. Seier for Gulacsi.

Italia beseiret Spania 2-1 i en privatlandskamp i Bari. Alberto Aquilani fortsetter den gode sesongoppkjøringen og scoret italienernes seiersmål i det 84. minutt. Pepe Reina var ubenyttet reserve for Spania. For øvrig kan det nevnes at tidligere Liverpool-spiller Fernando Torres måtte ut allerede etter et kvarter med det som viser seg å være en lett hjernerystelse, mens Xabi Alonso nettet Spanias mål fra straffesparket i det 27. minutt.

Daniel Agger, Christian Poulsen, Charlie Adam og Danny Wilson var alle med fra start i privatlandskampen mellom Danmark og Skottland i høljeregnet på Hampden Park. Det var imildertid bare Danny Wilson som spilte samtlige minutter. Midtstopperen har aldri tidligere spilt en hel A-landskamp, men fikk altså det i sitt fjerde forsøk.  19-åringen var ikke aktuell for Liverpool mot Valencia ettersom han ikke hadde deltatt nok på trening i forkant av kampen. Christian Poulsen var kaptein for Danmark, men overlot kapteinsbindet til Daniel Agger da han gikk ut i pausen. Danmarks landslagssjef Morten Olsen valgte å hvile Agger fra det 58. minutt. I samme spilleminutt ble også Charlie Adam byttet ut.

Skottland tok ledelsen i det 23. minutt. Charlie Adam slo et hardt, lavt frispark inn fra venstre og Kvist Jørgensen styrte ballen i eget nett. Dommeren dømte et tvilsomt frispark mot Adam i det 31. minutt, og Christian Eriksen skrudde ballen direkte i mål fra frisparket ute ved sidelinjen. Robert Snodgras fastsatte sluttresultatet til 2-1 i Skottlands favør da han løp inn bak Danmarks midtforsvar og headet i mål.

Portugal og Luxembourg møttes til treningskamp i Faro. Raul Meireles kom inn i pausen på stillingen 2-0 til vertene. Portugiserne vant til slutt 5-0. I likhet med Wilson var heller ikke Meireles aktuell til Liverpools treningskamp mot Valencia på grunn for lite trneignsgrunnlag etter skade.

Utlånte Peter Gulacsi spilte samtlige minutter for Ungarn U21 i 2-1-seieren mot Wales U21 i Haverfordwest.