Shelvey trives bak Suarez

Jonjo Shelvey spilte bak Luis Suarez i sin første Premier League-kamp fra start. Midtbanespilleren trives i den rollen. En utmerket Suarez gjorde jobben lettere for 19-åringen.

Jonjo Shelvey fikk sin første Premier League-kamp fra start mot Aston Villa.
- Jeg fant ut bare to timer før avspark at jeg skulle spille. Jeg ringte umiddelbart til min mor og far. Jeg var opprømt, sier Jonjo Shelvey til Liverpool Echo.

- Jeg var overrasket fordi jeg trodde at jeg skulle være på benken. Laget vant i forrige uke, og jeg trodde ikke manageren ville forandre mye. Men jeg var heldig som fikk spille.

Kenny Dalglish benyttet Jonjo Shelvey bak Luis Suarez i kampen på Villa Park, og i den posisjonen lyktes han også godt under låneoppholdet i Blackpool.
- Jeg trives virkelig å spille i den posisjonen. Det er stor forskjell  på å spille der for Blackpool og spille der for Liverpool. Det var en stor ære å spille der oppe med Luis Suarez. Han er så smart og så skarp. Han gjør det enkelt for meg. Hans bevegelse er så god.

Shelvey var involvert i åpningsmålet da han styrte corneren fra Stewart Downing videre mot mål. Bellamy kunne til slutt sette inn returen fra Brad Guzan. Midtbanespilleren var nær sin første scoring for Liverpool.
- Jeg forsøkte bare å hjelpe til ved det første målet, og jeg er glad for det. Keeperen reddet, men Bellers satte ballen i mål. Det fikk oss i gang, og vi kontrollerte kampen hele tiden.

- Jeg hadde noen sjanser, men jeg misbrukte noen og keeperen foretok en god redning fra et forsøk med venstrefoten. Jeg snakket også til Charlie (Adam) fordi han ved en anledning kunne ha sendt ballen videre til meg!

Liverpool møter Wigan på DW Stadium i morgen.
- Med så mange kamper på denne tiden av året så er restitusjon hovedsaken mellom kampene. Det var flott å vinne mot Villa. Det er seks poeng på en uke. Forhåpentligvis kan vi holde det gående nå.

- Jeg var fornøyd på søndag. Jeg ønsker å bli værende istedenfor å gå ut på lån igjen. Jeg ønsker å bli værende og kjempe om en plass. Selv om jeg spiller for reservene, vil jeg alltid gi 110% og vise hva det betyr  å spille for Liverpool Football Club.