Shelvey trives i ny rolle

Blackpool-manager Ian Holloway mener at en ny rolle bak spissene har fått det beste ut av leiesoldaten Jonjo Shelvey. Midtbanespilleren trives utmerket i den posisjonen.

Jonjo Shelvey er utlånt til Blackpool frem til slutten desember. Han har så langt nettet fem mål på syv kamper for "The Seasiders". Det inkluderer et hattrick mot Leeds da han spilte i en mer offensiv rolle.
- Jeg har brukt Jonjo i en litt annen rolle i kampene mot Leeds og Millwall. Jeg snakket med ham om bevegelse fordi jeg føler at han er veldig god til det. Han har tydelig mye talent, og han spiller bra for øyeblikket. Han trenger bare å holde det gående hver uke fordi det er det toppspillere gjør, sier Ian Holloway til Blackpool Gazette.

Jonjo Shelvey trives i sin nye posisjon på banen.
- Jeg spiller nå i en rolle som jeg har gjort noen ganger for England, og det passer meg, sier Jonjo Shelvey.

- Du bare streifer rundt på banen, forsøker å få ballen og få ting til å skje. Med mine løp fremover tror jeg at jeg kan bryte igjennom og score mål. Jeg beviste det mot Leeds ved å stå bak det første målet og score noen selv. Jeg liker posisjonen manageren har satt meg i.

- Du ønsker alltid å score flere mål, men jeg er fornøyd med fem på syv kamper. Jeg er fornøyd med hvordan jeg har spilt i de fleste kampene, men det har vært noen jeg ikke har fått det til.

- Men mot Leeds og Bristol City (Shelveys debut) og i andre omgang mot Burnley synes jeg at jeg gjorde det bra. Generelt er jeg veldig fornøyd.