Thomas tilbake i Coventry

Innlånte Conor Thomas har reist tilbake til Coventry for å få behandling, etter å ha pådratt seg en hamstringskade under trening med Liverpools reservelag. Det virker lite sannsynlig at Liverpool velger å benytte seg av opsjonen de har på å kjøpe Thomas.

Det er Coventry Telegraph som melder at 17-åringen har returnert til Coventry for å få behandling av en skade han pådro seg under trening med Liverpool. Anfield-klubben hentet som kjent Thomas på lån fra Coventry i januar.

Lokalavisen tviler nå på at Thomas blir Liverpool-spiller på permanent basis. Det hevdes at Liverpool betalte Coventry £250 000 for å låne Thomas, og at de røde har mulighet til å kjøpe spilleren for £1.5M i sommer.

Det er ikke bare denne hamstringskaden og den høye kjøpesummen som gjør at det er tvilsomt om det blir noen permanent overgang. Avisen skriver nemlig at Thomas ikke har funnet seg til rette i Liverpool, samtidig som Anfield-klubben også skal ha begynt å tvile på om Thomas er riktig spiller for dem.

- Jeg snakket med Conor i går, fordi han pådro seg en hamstringskade på trening. Jeg vil snakke med Liverpool og finne ut hva som skjer, men dersom de ikke ønsker ham på permanent basis vil vi ønske ham velkommen tilbake. Han er en av våre gutter, og jeg tror måten vi spiller på vil passe ham, siteres Coventry-manager Andy Thorn.

- Det har vært en fin erfaring for ham å være i Liverpool, for han har sett standarden som de setter og hva andre klubber gjør, legger han til.