Uavgjort for reservene

Suso (bildet), Nabil El Zhar, Nathan Eccleston og Michael Ngoo scoret da reservene spilte 4-4 mot Brentford. Juniorene slo Tranmere 6-1. Oppdatert.

liverpoolway.co.uk skriver på twitter at det endte 4-4 mot Brentford i en treningskamp på akademiet.

Liverpools oppstilling fra start: Stephens; Mendy, Hadju, Sama, McGiveron; Roberts, Adorjan (Ngoo); Amoo (Silva), Suso ,El Zhar (Roddan); Eccleston (Emilsson)

I en fartsfylt kamp hvor angrepspillet var langt mer fremtredende enn det defensive arbeidet, stod det 3-3 til pause.

Liverpool tok en tidlig ledelse da Nathan Eccleston ble felt og Suso satte inn straffesparket. Et langskudd fra Emmanuel Oyekele brakte nesten umiddelbart balanse for gjestene.

Brentford tok så ledelsen før Nabil El Zhar sørget for 2-2 med et godt skudd etter å ha blitt spilt fram av Suso.

Nathan Eccleston stod for det neste målet, da Suso og Amoo stod for forarbeidet og spissen headet inn en cross fra sistnevnte. Mcgeekhan utlignet igjen for Brentford før pause.

Brentford gikk opp til 4-3 på straffespark, men innbytter Michael Ngoo reddet uavgjort for Liverpools reserver. Ngoo fikk til en god avslutning etter forarbeid av ungarske Hajdu.

I en annen kamp vant Liverpool U18 6-1 mot Tranmere. Sam Gainford og Josh Summer scoret begge en gang mens to spillere på prøvespill, som Liverpool ikke ønsker å oppgi navnet til, scoret to mål hver.

Kilder: liverpoolfc.tv og liverpoolway.co.uk