Uke 16

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 24. april

Bayern München ønsker å være med og kjempe om Jose Enrique fra Newcastle, som også har vært sterkt linket til Liverpool.
Sunday Mirror

Tottenham og Liverpool forventes å kjempe om midtstopper Gary Cahill hos Bolton, til en forventet prislapp på £15M.
Sunday People

Lørdag 23. april

Man Utd, Arsenal og Liverpool skal alle være interessert i Jeremy Menez hos Roma. Vingen skal ha hatt en krangel med treneren og også fått sin bil vandalisert av fans, og er ventet å forlate klubben hvor han har et år igjen av sin kontrakt.
Daily Mirror

Torsdag 21. april

Damien Comolli skal følge den 24 år gamle Schalke-vingen Jose Manuel Jurado.
GiveMeFootball.com

Agenten til Porto-midtstopperen Rolando forventer å motta tilbud både fra Liverpool og Manchester United i sommer. Agent Peppino Tirri bekrefter at begge klubber har sendt speidere for å følge 25-åringen.
Metro

Onsdag 20. april

Både Liverpool og Arsenal følger Crewe Alexandra-spissen Nick Powell. 17-åringen har spilt 18 seniorkamper, og fortsatt til gode å score for Crewes førstelag, men har likevel gjort nok til at de to storklubbene viser interesse.
The People

Samtaler mellom vingen Dimitri Payet og hans klubb St. Etienne skal ha strandet og en rekke klubber, inkludert Liverpool, skal følge situasjonen nøye. Liverpools sportsdirektør Damien Comolli, med fortid i St. Etienne, skal tidligere ha sagt at 24-åringen er en sterkere spiller enn Luka Modric.
givemefootball.com

De røde vurderer å komme med et bud for den 27-årige midstopperen Roger Johnson hos Birmingham, som kun har et år igjen av sin kontrakt.
Daily Mail

Tirsdag 19. april

Både Manchester City og Liverpool vil forsøke å sikre seg Aly Cissokho, etter at Lyon-forsvareren har signalisert at han ønsker å spille i Premier League. Bayern München og Juventus skal også ønske seg den 23 år gamle venstrebacken.
Daily Mail

Både Liverpool, Valencia og Fulham vurderer å legge inn bud på den spanske U21-landslagsbacken Martin Montoya. 20-åringen spiller for Barcelonas B-lag, og Barcelona skal også ha tilbudt Montoya en kontrakt. Men spilleren vil ikke bestemme seg før etter U21-EM i juni.
GiveMeFootball.com

Diego Perotti kommer til å forlate Sevilla i sommer. Den 22 år gamle argentinske vingen blir linket både til Liverpool, Everton og Newcastle.
Skysports.com

Liverpool skal være en av flere klubber som er interessert i å kjøpe Royston Drenthe fra Real Madrid. 24-åringen er for tiden på utlånt til Hercules og kan spille både venstre midtbane og venstreback.
sportsvibe.co.uk

Liverpool og Aston Villa skal være interessenter i kapteinen til Rennes, den 28-årige midtstopperen Kader Mangane. Han er også landslagsspiller for Senegal.
Sport.co.uk

Mandag 18. april

Liverpool vurderer Udineses venstreback Pablo Armero. Den 24 år gamle colombianeren kan også operere som venstreving. Udinese skal verdsette spilleren til £9M.
Talksport.co.uk

Kenny Dalglish vil legge inn et bud på rundt £11M for Stokes midtstopper Ryan Shawcross i sommer.
Caughtoffside.com