Uke 35

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 2. september

Jay Spearing har blitt linket til en låneovergang til Burnley, men 22-årinegn skal ikke være på manager Eddie Howes ønskeliste.
Lancashire Telegraph

Den tidligere Chelsea-spilleren Fabio Borini sluttet seg til Roma på lån fra Parma på transferdeadlineday, men Borinis agent hevder at Liverpool ønsket spillerens tjenester før overgangen ble klar.
- Flere andre klubber likte spilleren. Klubber som Liverpool og Hamburg var ute etter ham, sier agent Marco De Marchi.
Skysports.com

Torsdag 1. september

Rangers avslo et bud på £9M fra Liverpool på sin kroatiske angrepsstjerne Nikica Jelvavic like før transfervinduet stengte. Den skotske klubben betalte £4M til Rapid Wien for 26-åringen for bare et drøyt år siden.
Fanhouse.co.uk

Onsdag 31. august

Liverpool betaler 60% av Joe Coles lønn mens han spiller for Lille på utlån den kommende sesongen.
Talksport

Craig Bellamy har fått tillatelse til å forlate den walisiske landslagstroppen for å gjennomføre en medisinsk sjekk hos Liverpool. Liverpool og Manchester City er i samtaler om avtalens struktur. Det blir enten et sesonglangt lån eller en fri overgang. Liverpool ønsker seg Bellamy etter at de aksepterte et bud på £4M fra Bolton for David N'Gog.
Goal.com

Liverpool og Aston Villa jakter Manchester City-vingen James Milner.
Fanatix

Den 19 år gamle brasilianeren Oscar kan bli Liverpools siste kjøp i dette transfervinduet. Den offensive midtbanespilleren fra Internacional skal ha en prislapp på 12 millioner euro.
Mirror

Tirsdag 30. august

Ifølge rapportene vurderer Liverpool å hente Vedran Corluka og Niko Kranjcar fra Tottenham. De sies at duoen kan kjøpes for en samlet overgangssum på £15M.
Caughtoffside.com

Liverpool ønsker den unge spissen Daniel Sturridge i bytte som en del av handelen om de skal være villige til å la Raul Meireles gå til Chelsea.
Metro

Liverpool har kommet med en forespørsel om å få låne den 24 år gamle Lazio-spissen Mauro Zarate.
Daily Mail

Mandag 29. august

Liverpool vurderer å by £8M for Seamus Coleman. Everton-manager David Moyes har ikke utelukket spillersalg på grunn av klubbens anstrengte økonomi.
Fanatix

Kilder i Israel hevder at Yossi Benayoun kan være på vei tilbake til Liverpool før transfervinduet stenger. 31-åringen mistet nylig sitt trøyenummer hos Chelsea til Juan Mata. Arsenal og Lille skal også vise interesse for midtbanespilleren.
Ynet

Rapporter fra Italia tyder på at Liverpool har kontaktet Fiorentina angående Juan Manuel Vargas. 28-åringen er fast inventar på landslaget til Peru.
Insidefutbol.com