Venter på arbeidstillatelse

Kennny Dalglish sier at det bare er formaliteter igjen før overgangen til Luis Suarez fra Ajax til Liverpool blir klar. Beskriver uruguayaneren som en fantastisk målscorer.

Luis Suarez har bestått den medisinske testen og blitt enig med Liverpool om de personlige betingelsene, men Kenny Dalglish opplyste på dagens pressekonferanse atdet fortsatt gjenstår to formaliteter.

Ajax har noe papirarbeid å ordne. Dessuten trenger uruguayaneren arbeidstillatelse for å spille fotball i UK.
- Vi vil være i stand til å fortelle dere mer straks papirarbeidet er fullført og så snart han får sin arbeidstillatelse, noe som forhåpentligvis blir i dag, fortalte Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi ønsker ikke å ha spilleren sittende her og snakke om å spille for Liverpool når papirarbeidet ikke er fullført, men det bør være en formalitet. Det er ingen finansiell diskusjon, det er bare kontorarbeid.

- Jeg synes han er en topp spiller. Han er en fantastisk målscorer. Han er en god leder. Han var kaptein for Ajax, noe som er uvanlig for en angriper.

- Han vil komme hit og vi vil forsøke å få ham til å spille på måten han opptrådte i Ajax. Hvis han klarte 35 mål i Ajax, så har han sikkert mulighet til å score noe mål for oss også.

- Han har vært en som vi har fulgt en stund og en som kan tilføre denne klubben noe. Jeg er sikker på at han kan oppildne mange, mange supportere.